FCSB

Argaseala ii da o replica dura lui Goian

Presedintele Stelei a reactionat dupa ce a fost atacat de Dorin Goian. Valeriu Argaseala se considera nevinovat si ii readuce aminte lui Goian ca putea rata transferul la Palermo daca Steaua nu ii inchiria un avion particular in ultima zi de mercato.
"Modul in care acesta se adreseaza arata adevaratul caracter al unui jucator care este platit la zi, in conformitate cu drepturile lui, inclusiv dupa ultima hotarare a comisiilor de specialitate din LPF, de saptamana trecuta.

Aceste atacuri, care repeta altele de acum cateva saptamani, arata ca simte lipsa comunicarii cu presa de la noi. Acest gest "frumos" este raspunsul pe care trebuia sa-l dea la telefoanele pe care i le-am dat si la care nu a raspuns, preferand, de fiecare data, sa comunice doar prin intermediul avocatului.

Aceste "zdrente si perversi" sunt aceiasi care au venit seara tarziu, la rugamintile lui disperate, pentru a-i intocmi contractul de transfer si care i-au pus la dispozitie un avion privat pentru a se deplasa urgent la Palermo. Facerea de bine este inca o data rasplatita!

Ii doresc sa aiba parte doar de lucruri bune si de oameni care sa-i fie pe plac. O merita din plin!", a fost mesajul lui Argaseala de pe site-ul oficial al Stelei.


Argaseala ii da o replica dura lui Goian