FCSB

Steaua II o ia la vale

Jucatorii pe care Steaua isi pune mari sperante pentru viitor nu mai sperie pe nimeni in Liga II. Echipa a doua a ros-albastrilor a pierdut din nou, de aceasta data in fata celor de la FC Snagov, scor 1-2.
Cu Ovidiu Petre pe teren pana in minutul 60 si cu Alexandru Tudose integralist, Steaua a dominat inceputul meciului, insa gafele din defensiva facute de Bogdan Mustata au fost fatale pentru echipa lui Leo Strizu.

Ilfovenii lui Laurentiu Reghecampf au deschis scorul in minutul 35, prin Andrei Petrescu, iar trei minute mai tarziu Balauru a marcat al doilea gol al intalnirii.

Avandu-l pe Vlad Rusu total iesit din forma, stelistii mici s-au intrecut in ratari, iar cand au reusit sa inscrie prin Alex Lazar in minutul 65 nu au mai avut forta necesara pentru a obtine cel putin un punct.

Acesta a fost cel de-al saptelea meci consecutiv fara victorie pentru Steaua II, care dezamageste dupa un start perfect de campionat.

In urma acestui rezultat, FC Snagov a urcat pe pozitia a 11-a, cu 17 puncte, in timp ce Steaua II a coborat pe locul 12.

Onlinesport


Steaua II o ia la vale