FCSB

Argaseala le raspunde contestatarilor

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, le-a raspuns lui Cristi Borcea, Dinu Gheorghe si George Copos, dupa ce acestia au acuzat vehement arbitrajul ros-albastrilor din meciul cu Unirea Alba Iulia.
"Oamenii sunt suparati ca Steaua e pe primul loc si din acest motiv au atacuri de genul acesta. Nu mi se pare normal ca anumiti conducatori sa comenteze evolutia Stelei, cand ei au evoluat deja. Probabil ca nu au ce sa spuna despre meciurile lor. Faza cu Pantelis Kapetanos este interpretabila, dar m-am obisnuit cu patetismul domnului Copos, bine ca nu a inceput sa planga. Am avut un gol anulat la Iasi, ati auzit pe cineva de la Steaua sa spuna ca a fost arbitrajul nenorocit? Am castigat cu 2-0 pentru ca am avut valoare! La Bistrita, nu am avut penalty si Onicas a fost eliminat gratuit", a spus Argaseala la gsptv.

Steaua a urcat pe pozitia a doua in clasament dupa ce a castigat ultimul meci al etapei a XIII-a, scor 2-0, impotriva echipei Unirea Alba Iulia, dupa reusitele lui Pantelis Kapetanos din repriza a doua.

Onlinesport


Argaseala le raspunde contestatarilor