FCSB

Continua transferurile de criza la Steaua

Mihai Stoichita a cerut trei jucatori noi din aceasta iarna, cate unul in fiecare compartiment, iar Gigi Becali a fost de acord cu acest lucru. Cu o conditie. Pretul lor sa fie cat mai ieftin, deoarece Becali nu vrea sa mai investeasca in transferuri.
Printre jucatorii preferati ai lui Stoichita se afla Artiom Karamian, insa antrenorul Stelei se plange ca nu il poate transfera din cauza restrictiilor impuse de Gigi Becali.

"Nu pot sa-l aduc pe Karamian pentru ca este un jucator foarte scump si nu face parte din politica noastra de transferuri, sa platim sume exorbitante. Eventual, daca gasim un alt Karamian prin Armenia, poate-l aducem.  Karamian era gata sa ajunga la Steaua, dar Razvan si Dinu Gheorghe au fost mai rapizi in miscari", a declarat Mihai Stoichita pentru Antena 1.

In aceste conditii, Mihai Stoichita isi va indrepta cautarile catre piata estica si cea baltica, Basarab Panduru fiind dispus sa plece in cautarea salvatorilor Stelei.

Gigi Becali nu vrea sa mai transfere jucatori vazuti pe DVD, dupa ce in vara a luat trei tepe: Grzelak, Tininho si Bibiskov, descoperiti de Valeriu Argaseala si Marius Ianuli.

In ultimii trei ani, Steaua a cumparat 39 de jucatori, pentru care a platit 25.9 milioane de euro. Dintre acestia, 22 de jucatori au plecat deja, 18 dintre ei gratis.

Onlinesport


Continua transferurile de criza la Steaua