FCSB

Becali: "Sunt cel mai fericit ca am scapat de nebunul de Bergodi. Fanii Stelei sunt parazitii societatii"

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a afirmat ca inca de la inceput l-a adus pe Basarab Panduru pentru a-l inlocui pe Cristiano Bergodi, despre care spune ca este nebun. Becali spune ca ii va da in judecata pe fanii Stelei, pe care i-a numit 'parazitii societatii'.
"Pe Panduru l-am luat sa-l pun in locul lui Bergodi, dar a facut o declaratie aiurea. Bergodi simtea, era putin agitat cand l-a intrebat Panduru inainte de meci daca n-are oameni care sa bata lovituri libere si de penaltiuri!  A inceput sa spuna ca <>. Bergodi e putin 'tra-la-la' la cap, de asta merge si cu Renzo Rossi la fiecare echipa. Sunt ca mama si copilul. Renzo e mama, iar Bergodi e copilul. Sunt cel mai fericit ca am scapat de nebunul de Bergodi", ne-a declarat Gigi Becali.

Patronul din Ghencea a mai afirmat ca Steaua are un lot valoros, lucru care se va dovedi sub comanda lui Mihai Stoichita.

"Bergodi n-a demonstrat nimic. Tot l-am aparat, l-am astupat, dar n-a facut nimic. Ce sa-mi placa la Bergodi? Am tot zis ca face, ca drege, dar cat sa-l mai acopar? La fotbal vorbesc rezultatele! Nu i-a convenit lotul? I-am refuzat eu pe Plesan sau Lovin, sau el?! De la Steaua a plecat doar Mirel Radoi. Dayro Moreno se va intoarce intr-o saptamana sau in zece zile. O sa vedem noi daca are Stoichita lot sau nu. Ce sa vorbesc cu jucatorii? Am un antrenor, am un presedinte si un director sportiv! Ce sa caut eu?", a adaugat Becali.

In plus, Becali a mentionat ca ii va pune in curand la punct pe suporteri, urmand sa ii dea in judecata dupa o noua amenda.

"Mi-a venit inca o amenda de 30 de mii de euro pentru ce au facut la Ujpest. Cine sunt ei sa il conteste pe Stoichita? Derbedeii si vagabonzii astia sa conteste la ei in cartier. Ii dau in judecat sa plateasca ei. Suporterii Stelei sunt niste vagabonzi fara serviciu. Ce cauta la stadion la ora asta? Sa se duca la serviciu! Suporterii Stelei sunt parazitii societatii", a conchis Becali.

Onlinesport



Becali: "Sunt cel mai fericit ca am scapat de nebunul de Bergodi. Fanii Stelei sunt parazitii societatii"