FCSB

UEFA cere excluderea Stelei din Europa

Forul european considera ca amenda de 50.000 de euro primita de Steaua dupa meciul tur cu Ujpest este o pedeapsa prea mica si cere masuri mult mai aspre impotriva echipei din Ghencea.
Comisia de Disciplina a UEFA a amendat Steaua cu 50.000 de euro dupa incidentele petrecute in meciul cu Ujpest, dar alti reprezentanti ai forului european au facut apel si cer o masura mult mai drastica impotriva romanilor.

"Nici nu vreau sa ma gandesc la excluderea din Europa. Steaua e un club mare din Europa, cu nume, dar care nu are forta, iar UEFA vrea sa ne dea pe noi exemplu pentru celalate echipe. Altii au facut lucruri mult mai grave, dar noi nu avem puterea lor", a declarat Gigi Becali la gsptv.

La meciul tur cu Ujpest, un suporter al Stelei a patruns pe teren in repriza a doua, in timp ce din tribune s-au scandat lozinci xenofobe si au aparut mai multe bannere cu mesaj jignitor.

UEFA a mai discutat excluderea Stelei din Europa si in urma cu un an, cand cazul 'Valiza' a fost pe masa forului european.

Onlinesport


UEFA cere excluderea Stelei din Europa