FCSB

Kapetanos accepta salariul sau pleaca

Steaua este pe cale sa se desparta de golgheterul Pantelis Kapetanos. Grecul nu este de acord cu o diminuare substantiala a contractului, iar Gigi Becali a afirmat ca este gata sa aduca alt atacant in locul sau.
"Lui Kapetanos nu-i convine salariul? Altul, la revedere! Aducem pe altcineva daca nu vrea", a spus Gigi Becali la gsptv.

Pantelis Kapetanos are in acest moment un salariu de 250 de mii de euro pe an, insa Gigi Becali vrea sa ii propuna, la intoarcerea din Austria, o diminuare pana la 120 de mii de euro, cu o prima de reinstalare.

Atacantul grec nu are in acest moment contract cu Steaua. Cu toate acestea, "ros-albastrii" pastreaza din vechea intelegere o optiune de prelungire, pe care nu vor sa o exercite la salariul stabilit in vara anului 2008.

In alta ordine de idei, Gigi Becali a mai afirmat ca banda stanga va fi intarita saptamana viitoare. "Mai vrem un fundas si un mijlocas stinga, cel mai probabil straini. E posibil sa vina Bozovici, un jucator care nu a facut fite cand am negociat", a precizat Becali.

Onlinesport


Kapetanos accepta salariul sau pleaca