FCSB

Mamadou Diallo spre Steaua

Dupa transferurile lui Tiago Gomes si Rafal Grzelak, Steaua este pe cale sa faca un nou transfer. Formatia din Ghencea a inaintat o oferta pentru fundasul stanga Mamadu Diallo (foto dreapta), de la vicecampioana Turciei, Sivasspor.
Oficialii vicecampioanei Turciei au anuntat ca poarta negocieri cu Steaua pentru transferul lui Diallo. "Pentru Diallo suntem in discutii cu 3 sau 4 echipe, iar de curand am primit o oferta si de la formatia Steaua Bucuresti, iar acum o analizam si pe aceasta", a spus Bulent Uygun, directorul tehnic al celor de la Sivasspor.

Steaua mai negociaza si transferul unui alt fundas stanga, Vladimir Bozovici, insa pretentiile financiare ale acestuia ingreuneaza parafarea actelor, iar Cristiano Bergodi cere cu disperare un jucator pentru a dubla postul ocupat de Petre Marin.

In varsta de 24 de ani, Diallo este nascut in Guineea, tara pentru care are si 12 selectii. Transferat in urma cu doi ani la Sivasspor, Diallo a evoluat in ultimul sezon in 29 de partide, marcand si un gol. El a mai jucat pentru Satellite (2002-2003) si Lokeren (2004-2007).

In alta ordine de idei, la Sivasspor ar putea ajunge columbianul Dayro Moreno, care nu s-a prezentat la reunirea Stelei.

Onlinesport


Mamadou Diallo spre Steaua