FCSB

Jucatorii Stelei si-au primit salariile

Gigi Becali si-a calcat pe inima si a scos din buzunar salariile jucatorilor pentru luna martie. Banii pentru salarii provin din transa a doua a transferului lui Mirel Radoi la Al-Hilal.
"Jucatorii au bani in cont. Sunt numai minciuni. Becali nu plateste jucatorilor vechile contracte. Nu toate contractile sunt la zi. Am platit pe luna martie, mai avem luna aprilie", a anuntat Valeriu Argaseala la sportro.

Presedintele clubului din Ghencea a mai afirmat ca este increzator ca echipa va obtine biletele pentru participarea in Europa League sezonul urmator.

"Eu nu iau in calcul necalificarea in Europa League. Daca facem coalitie cu Unirea Urziceni ca sa nu castige Dinamo titlul? Pai ce, sa nu ne mai calificam noi in Europa League? Mai sunt 9 puncte in joc dar Craiova, Rapid si CFR au jocuri grele. Am mai fost intr-o situatie ca acum, cand a plecat Walter Zenga. Se intampla si la Juventus. Steaua cauta antrenor. Pentru noi important este sa terminam campionatul in primele 6. Pana se termina campionatul nu ne gandim la antrenor. Eu nu stiu discutii dintre Becali si Dan Petrescu sau Zenga. Am vazut doar discutiile din presa", a mai spus Argaseala.

Onlinesport


Jucatorii Stelei si-au primit salariile