FCSB

Dayro Moreno, intruchiparea esecului

In doar cateva zile, Dayro Moreno si-a semnat sentinta. Columbianul a intrat in dizgratia conducerii Stelei si a fost lasat in afara lotului deplasat de Marius Lacatus la Medias. In aceasta vara, stelistii vor incerca sa ii gaseasca o echipa columbianului pentru care s-au platit 2 milioane de dolari.
Pentru Dayro Moreno vestea ca nu va face deplasarea la Medias a venit ca un fulger. Era constient ca nu va fi titular, insa, dupa ce a fost amendat, nu se astepta sa fie lasat in afara lotului, pentru prima data de la transferul in Ghencea, din motive pur fotbalistice.

In momentul in care a vazut ca va trebui sa se antreneze cu Steaua II, fotbalistul columbian a ramas incremenit, simtea ca traieste un adevarat cosmar. "Credea ca nu a inteles bine. Se uita mirat in stanga si in dreapta", povesteste un coechipier.

El a purtat o discutie cu impresarul sau, caruia i-a transmis ca isi doreste sa plece de la gruparea din Ghencea. Dayro i s-a plans agentului sau ca se simte abandonat in Romania, unde nu mai este agreat decat de fotbalistii straini din lotul Stelei.

Cum a intrat Dayro in dizgratia Stelei in doar cateva zile
1. S-a plimbat pe teren in meciul cu Farul Constanta, tratand cu superficialitatate cateva faze promitatoare
2. S-a dus direct la vestiare dupa ce a fost schimbat cu Pedriel in minutul 32, nu inainte de a injura si de a lovi cu pumnii si picioarele in peretii tunelului de acces catre teren
3. La antrenamentele din ultimele zile a parut total nepasator
4. La urechile conducatorilor din Ghencea au ajuns informatii potrivit carora Dayro isi cauta alta echipa si ca isi vorbeste colegii de rau

Ce i se reproseaza lui Dayro
1. Atitudinea delasatoare din timpul meciurilor si faptul ca dispare in multe momente din joc
2. Nu a invatat limba romana, chiar daca s-a transferat la Steaua in urma cu aproape un an si jumatate
3. Pare mai mult preocupat de aspectul fizic decat de prestatia pe care o are pe teren.
4. Nu a incercat sa se apropie de jucatorii romani din lot
5. Are cel mai mic procentaj de reusita dintre atacantii cel mai des folositi de antrenorii Stelei

Colegii "au boala" pe el

Dayro Moreno este cel mai antipatic jucator din lotul Stelei. Jucatorii din Ghencea nu se feresc sa recunoasca acest lucru si il acuza pe columbian ca in cele mai multe momente se comporta precum un copil.

"Este un copil rasfatat, caruia, daca ii iei jucaria, se supara. El e un tip mai inchis, nu e precum Zapata. Nu a invatat nici limba, probabil nici nu ii place. Ca sa te integrezi in grup, trebuie sa demonstrezi ceva pe teren, iar el nu a facut-o. Nu o zic eu, vorbesc faptele", a spus Lovin.

E poreclit "Naomi"

Daca dupa primele meciuri la Steaua columbianul devenise idolul tribunelor, situatia s-a schimbat radical in acest campionat. Fanii si-au pierdut rabdarea si l-au fluierat la ultimele meciuri. Mai mult, ei l-au poreclit "Naomi", aluzie la travestitul care face des turul televiziunilor din Romania.

Becali il vedea de 50 de milioane de euro

Cand era in libertate, patronul Stelei isi facea mari sperante cu Dayro Moreno. Columbianul era favoritul sau si nu o data a intervenit peste antrenori pentru a se asigura ca Dayro Moreno va fi titular.

In repetate randuri, Becali sustinea cu tarie ca spera ca Dayro Moreno sa fie marele sau tun in fotbal si sa il vanda pe "cel putin 50 de milioane de euro".

In Columbia a schimbat un antrenor

Pana sa se transfere la Steaua, Dayro Moreno a avut numeroase probleme extrasportive la Once Caldas, fosta lui echipa. Dupa ce a marcat un gol impotriva Argentinei, Dayro Moreno a petrecut trei zile si trei nopti si a uitat sa se intoarca la echipa de club.

Antrenorul lui Once Caldas a cerut conducerii sa ia masuri, insa cum Dayro Moreno era tinut in puf, a fost nevoit sa isi faca chiar el bagajele.

Onlinesport


Dayro Moreno, intruchiparea esecului