FCSB

Audierile ar putea dura pana maine. Proceduri

Persoanele audiate astazi la sediul Politiei Capitalei, in numar de sapte (printre care Gigi Becali si Catalin Zmarandescu) ar putea petrece toata ziua in audieri.
Fiecare persoana va fi audiata in parte, alaturi de avocati. Fiecare isi povesteste propria versiune, apoi declaratiile vor fi confruntate fata in fata.

De aceea, este posibil ca audierile sa dureze peste zece ore. Becali ar putea fi renuntat pentru 24 de ore, iar apoi retinerea sa fie prelungita cu 9 de zile.

Impotriva lui Becali si a a altor sase persoane a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, precum si uz de arma fara drept.

Politia Capitalei informeaza ca trei persoane au fost sechestrate dupa ce masina lui Gigi Becali a fost furata, ele fiind "ridicate" de pe strada, in urma unei actiuni in forta, si bagate in portbagajul unui autoturism.

Potrivit Politiei Capitalei, la data de 26 spre 27 ianuarie, in jurul orei 00.35, dispeceratul Politiei Capitalei a fost sesizat  prin Sistemul National Apel Unic de Urgenta 112 cu privire la faptul ca la intersectia strazilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai multi indivizi au blocat un autoturism aflat in trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanti si, folosind forta, i-au introdus in portbagajul unui autoturism de teren.

Totodata, s-a sesizat ca agresorii au folosit arme de foc.

Ocupantii autoturismului au fost dusi intr-un imobil din Pipera, unde  au fost retinuti impotriva vointei lor timp de 3 ore, pe motiv ca au sustras autoturismul lui Becali. Finantatorul Stelei nu a depus plangere la Politie pentru masina Mercedes care i-ar fi fost furata.

A fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, precum si uz de arma fara drept, fata de 7 persoane.

In baza autorizatiilor emise de catre instanta de judecata, joi au fost facute 8 perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, anunta Politia.

Ramaneti cu noi pentru detalii.


Audierile ar putea dura pana maine. Proceduri