FCSB

Lacatus: "Cu Vaslui am demonstrat ca se poate"

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat, marti seara, ca fotbalistii sai au demonstrat ca sunt capabili sa castige titlul, chiar daca nu au castigat duelul cu formatia antrenata de Viorel Moldovan.
"Cred ca la meciul cu Vaslui am facut un joc bun, dar care poate fi imbunatatit. Per ansamblu, echipa s-a comportat bine si puteam obtine victoria. Nu doar arbitrul a contat, insa m-a deranjat maniera in care am fost arbitrati. Ceea ce este important este ca am demonstrat ca se poate", a spus Marius Lacatus la Informatia.

Marius Lacatus a explicat si de ce a renuntat la Ionut Rada cu o zi inaintea meciului cu FC Vaslui, desi in partidele amicale acesta a fost folosit ca o solutie pentru postul de fundas stanga.

"Dupa evolutia pe care a avut-o pe postul de fundas stanga in meciurile amicale, avand in vedere ca vazusem si jocurile Vasluiului, ne-am gandit ca e mai bine ca pe acel post sa joace un jucator care de obicei este fundas lateral. Am crezut ca Golanski poate da un randament mai bun", a precizat antrenorul Stelei.

Lacatus a mai afirmat ca nu a luat inca o hotarare in ceea ce priveste titularizarea lui Dayro Moreno la Vaslui. "Ramane de vazut daca va fi rezerva. Evolutia din meciul cu Vaslui nu a fost una buna, dar asta nu inseamna ca nu vom conta pe el", a explicat Lacatus.

Referitor la bannerul care contesta revenirea sa in Ghencea, Lacatus a afirmat ca a purtat deja o discutie cu cei care l-au afisat. "Ma racaie si acum acel banner. Am avut o discutie cu cei care au pus acel banner, se bateau cap in cap bannerul si aclamarile care veneau din partea galeriei. Nu am ce face, trebuie sa suport si lucrurile care nu imi plac", a comentat 'Fiara'.

Onlinesport


Lacatus: "Cu Vaslui am demonstrat ca se poate"