FCSB

Transferul lui Radoi la Inter a picat

Antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, a anuntat ca in aceasta iarna nu este dispus sa faca niciun transfer, deoarece este multumit de jucatorii pe care ii are la dispozitie.
Capitanul Stelei a primit o veste proasta chiar in ziua de Craciun, cand Jose Mourinho a anuntat ca este multumit de lotul pe care il are la dispozitie.

"In perioada de mercato nu se va intampla nimic. Nu sunt o persoana careia ii plac schimbarile, ci mai degraba stabilitatea. Imi place sa incep un sezon cu un grup si sa il inchei tot cu el. Grupul pe care il am este bun, ba chiar simt ca am prea multi jucatori. Avem 26 plus inca trei portari. In mod normal, lucram cu 24-25 de jucatori", a afirmat Jose Mourinho.

Tehnicianul portughez a fost in Romania la meciul cu Franta, in care Radoi nu a evoluat din cauza unei accidentari. Chiar daca nu l-a vazut la treaba pe Radoi, Mourinho a discutat cu el a doua zi in hotelul lui George Copos si s-a aratat incantat de caracterul fotbalistului.

In urma cu o luna, Giovanni Becali a afirmat ca este foarte dificil ca Radoi sa ajunga la Internazionale Milano pentru 7-8 milioane de euro si ca pentru acest lucru va trebui sa faca un efort foarte mare.

Onlinesport


Transferul lui Radoi la Inter a picat