FCSB

Investigatie extinsa legata de privatizarea Stelei

Directia de prevenire si investigare a coruptiei si fraudelor din cadrul Ministerului Apararii Nationale (MAp) a anuntat, vineri, la solicitarea MEDIAFAX, ca analizeaza impreuna cu Directia Nationala Anticoruptie (DNA) modul in care a fost privatizata sectia de fotbal a clubului Steaua.

"Referitor la solicitarea dumneavoastra despre Clubul Steaua, va comunicam pozitia Ministerului Apararii: Directia de prevenire si investigare a coruptiei si fraudelor din cadrul MAp lucreaza impreuna cu DNA pe problema modului de privatizare a sectiei de fotbal a Clubului Steaua, cercetare care se desfasoara de mai multa vreme. Cercetarea fiind in curs, nu va putem oferi detalii legate de mersul anchetei", se arata intr-un comunicat al biroului de presa a MAp.

In presa s-a vehiculat faptul ca mai multi generali au cerut documente, in cursul saptamanii trecute, de la Liga Profesionista de Fotbal privind legimitatea constituirii FC Steaua. In cursul zilei de luni, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca in spatele demersului prin care i se contesta dreptul la palmaresul formatiei "ros-albastre" se afla generali in rezerva din fosta securitate si nu generali activi sau din cadrul Clubului Sportiv al Armatei.

Insa, luni seara, Becali a declarat ca asa-zisele incercari ale unui grup de generali de a contesta legalitatea constituirii FC Steaua nu reprezinta decat ancheta unui dosar din 1998, nu o incercare de preluare a clubului.

Mediafax



Investigatie extinsa legata de privatizarea Stelei