FCSB

Toja s-a accidentat la antrenament si rateaza meciul cu Bayern

Juan Carlos Toja s-a accidentat la antrenamentul oficial al Stelei de la Munchen si va rata intalnirea de pe Allianz Arena.
Fotbalistul columbian a parasit antrenamentul oficial dupa aproximativ 25 de minute din cauza uneoi lovituri suferite la gamba piciorului stang. Din cauza acestei accidentari, el va rata meciul cu Bayern Munchen, in care era anuntat titular.

In schimbul sau, cele mai mari sanse pentru a intra le are portughezul Antonio Semedo, deoarece Dorinel Munteanu considera ca Janos Szkeley nu poate face inca fata presiunii unui meci la acest nivel.

Stelistii au fost impartiti la inceput in doua echipe formate din cate opt jucatori, portocalii contra verzi, care au exersat exercitii de posesie timp de aproximativ 10 minute.

In tot acest timp, antrenamentul a fost condus de preparatorul fizic si de secundul Pedrazzini, in timp ce Dorinel Munteanu a preferat sa urmareasca retras sedinta de pregatire.

Portarii Zapata si Cernea s-au pregatit separat, facand un antrenament specific cu secundul Andrei Speriatu.

Alti doi jucatori stelisti, atacatul Pantelis Kapetanos si mijlocasul Mihaita Plesan, nerefacuti in urma unor accidentari, s-au pregatit separat facand alergari, fara minge, sub supravegherea unui preparator fizic.

Antrenamentul stelistilor a continuat cu "5 contra 2", pentru care Dorinel Munteanu si-a impartit jucatorii in trei grupe. La joc au participat atat portarii, cat si tehnicianul Stelei, care a programat apoi un joc de 8 contra 8, la care fotbalistilor li s-a cerut sa joace doar din doua atingeri.

Tehnicianul Dorinel Munteanu va folosi cel mai probabil urmatoarea echipa de start la meciul de marti seara: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin - Radoi, Tiago Gomes - Banel Nicolita, Dayro Moreno, Semedo - B. Stancu.

Antrenamentul de pe Allianz Arena, care s-a disputat pe o vereme geroasa, a fost dominat de o atmosfera foarte destinsa in randul stelistilor, in ciuda situatiei dificile prin care trece echipa.

La antrenamentul oficial de pe Allianz Arena au asistat si aproximativ zece suporteri ai Stelei.

Meciul Bayern Munchen-Steaua, din Grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21:45, pe stadionul Allianz Arena.

Onlinesport
NewsIn


Toja s-a accidentat la antrenament si rateaza meciul cu Bayern