FCSB

Il pierde Steaua pe Tiago Gomes?

Agentul lui Tiago Gomes, Sergio Ferre, sustine ca va deturna transferul mijlocasului portughez la Steaua, in cazul in care el nu va primi 490.000 de mii de euro din suma totala pe care clubul din Ghencea o va achita.
Tiago Gomes a fost imprumutat de Steaua in schimbul a 300.000 de euro de la Estrela Amadora, insa agentul sau sustine ca suma pe care clubul portughez i-a declarat-o a fost de trei ori mai mica. Sergio Ferre, cel care detine 30% din drepturile federative ale lui Tiago, ameninta ca va bloca cedarea definitiva a fotbalistului.

"Amadora mi-a zis ca pentru imprumut a luat 100.000 de euro, iar pentru transfer va incasa 700.000, dar in Romania pentru imprumut s-a vorbit de 300.000. Astept finalizarea tranzactiei, dar daca nu voi primi 490.000 de euro, niciun cent mai putin, nu voi semna actele si totul va pica", a spus impresarul lui Tiago in Cancan.

Tiago Gomes a devenit titular de drept sub mandatul lui Dorinel Munteanu, el avand evolutii apreciate in meciurile cu Olympique Lyon si Rapid Bucuresti.

Onlinesport


Il pierde Steaua pe Tiago Gomes?