FCSB

"Spaniolii ma intreaba daca Steaua l-a luat pe Arthuro cu ochii inchisi"

Fostul agent FIFA Giovanni Becali ii sfatuieste pe conducatorii cluburilor din Romania sa nu mai cumpere fotbalisti straini de mana a doua pentru ca ar putea sa dea gres, asa cum a facut Steaua cu Arthuro.
"Eu le recomand oficialilor din Romania sa foloseasca jucatori romani, iar cand vor sa ia straini sa se uite nu de 3 ori, ci de 10 ori. Pai vedeti cum l-a luat Dinamo pe Thiago, pai cum sa iei un jucator de la Serif Tiraspol? Cand am fost in Spania si a auzit lumea ca Arthuro joca cu Steaua in Liga Campionilor se intrebau: 'atat de jos a decazut Liga, sau Steaua a luat un jucator cu ochii inchisi?', a spus Giovanni Becali la gsptv.

Giovanni Becali considera ca Dinamo este aproape  campioana dupa ce a castigat la Timisoara si a anuntat ca Bogdan Lobont poate pleca doar daca va avea un salariu de minim 2 milioane de euro pe sezon.

"In proportie de 80% Dinamo se indreapta spre titlu. Dupa revenirea lui Zicu, dinamovistilor le-ar mai trebui un Gattuso. Daca cineva i-ar da 2 milioane de euro pe an lui Lobont, ar merge imediat acolo. Dar cum oferta de la Rubin Kazan este de 1 milion si ceva, el prefera sa joace in Europa 'civilizata'. Oricum cel mai bine cotat jucator din campionatul intern este Mirel Radoi", a afirmat el.

Onlinesport


"Spaniolii ma intreaba daca Steaua l-a luat pe Arthuro cu ochii inchisi"