FCSB

"Ma bucur foarte mult ca am plecat de la Steaua"

Fostul fotbalist al Stelei, Mihaita Nesu, nu are nici un regret ca a plecat din Ghencea si ii cere lui Gigi Becali sa ii plateasca prima pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.
"Nu imi pare rau ca ratez derby-ul cu Dinamo, chiar ma bucur foarte mult ca am plecat de la Steaua. S-a stricat atmosfera din cauza conducatorilor. In ultimul timp a fost o prapastie mare intre echipa si conducere. In urma cu cativa ani era un liant intre echipa. Conducatorii Stelei au demoralizat echipa", a spus Mihaita Nesu la Contraatac.

Fotbalistul transferat la Utrecht pentru 1 milion de euro sustine ca sefii Stelei se feresc de el deoarece nu vor sa ii plateasca prima pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

"N-am primit inca prima, o astept. Cand am plecat mi s-a promis ca mi se va da, restul jucatorilor au primit-o, dar mie Argaseala nu imi raspunde la telefon si mesaje. Am trimis si o scrisoare oficiala la club, sunt banii pe care i-am muncit", a atacat Nesu.

Fundasul a mai spus ca la Steaua se simte lipsa lui Mihai Stoica si ca Valeriu Argaseala nu are deloc putere de convingere in fata lui Gigi Becali. "Inainte ne mai dadeam si noi cu parerea, acum ordinul e ordin", s-a plans el.

Onlinesport


"Ma bucur foarte mult ca am plecat de la Steaua"