FCSB

Lacatus: "MM Stoica m-a lucrat"

Marius Lacatus a dezvaluit ca Mihai Stoica a fost cel care l-a lucrat in perioada in care a fost la Steaua. "Fiara" il acuza pe MM ca si-ar fi arogat drepturile antrenorilor de la echipele unde a lucrat.
"Cand am zis ca m-a lucrat si m-a vanat un fost stelist era vorba de Meme Stoica. El critica mereu echipa facuta de mine si vorbea de realizarile lui. M-am exprimat gresit, nu este vorba de un fost stelist. S-au dus vremurile cand eu lucram cu Meme Stoica la Galati. Si acolo si la Steaua el isi aloca realizarile altora."

Fostul antrenor al Stelei si-a manifestat regretul fata de rezultatul obtinut de "ros-albastri" in meciul cu Gloria Buzau, incheiat la egalitate, scor 1-1.

"Nu ma asteptam la un egal cu Gloria Buzau, ci la o victorie si la o reactie pozitiva a baietilor, dar nu intotdeauna exista o reactie buna la schimbarea antrenorului. Absentele din cadrul echipei au contat mult. Ma doare acest rezultat, dar situatia poate fi redresata. Si eu cand am preluat echipa am ajuns intr-o situatie in care conduceam in clasament", a spus Marius Lacatus la Telesport.

Steaua a inregistrat duminica cel de-al saptelea meci consecutiv fara victorie, scor 1-1, cu Gloria Buzau.

Onlinesport


Lacatus: "MM Stoica m-a lucrat"