FCSB

Tweety, in 'colivie' pana in 2013

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, interzicerea pe stadioane a lui Catalin Iordan, cunoscut sub porecla Tweety, pana in 2013.
Acesta a agresat pe 7 aprilie 2006, inainte de meciul Steaua-Dinamo, un cameraman al televiziunii nationale, cauzandu-i leziuni puternice. Tweety nu va mai avea voie pe stadioane timp de cinci ani.

Suporterul judecat pentru lovirea unui camerman de la TVR a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 6 la 10 luni inchisoare cu suspendare pentru lovire sau alte violente, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, si la plata a aproximativ 20.000 RON.

Procurorii l-au retinut pe 11 aprilie 2007 pe Catalin Iordan, unul dintre agresorii cameramanului Robert Cristea. Catalin Iordan este unul dintre cei acuzati ca l-au agresat pe cameramanul TVR, pe 7 aprilie, in zona stadionului Ghencea, inaintea meciului Steaua-Dinamo. Potrivit politistilor, Catalin Iordan este cel care l-ar fi lovit cu un lant pe angajatul TVR. Potrivit imaginilor inregistrate, cameramanul a fost agresat de doua grupuri de suporteri stelisti.

Initial, membrii unui grup l-au lovit cu un lant si l-au scuipat. Acestia aveau fulare in culorile rosu si albastru (culorile echipei Steaua) legate la gura. Ulterior, cameramanul a fost doborat la pamant si lovit cu pumnii si picioarele de membrii altui grup.

George Nicolae, zis Gogoasa, un alt presupus agresor al operatorului TVR, a fost prins de politisti pe 12 aprilie si a fost audiat de politistii Sectiei 22. Anchetatorii au stabilit ca George Nicolae, de 22 de ani, este cel care a distrus camera de luat vederi a operatorului de la TVR agresat, in 7 aprilie, in zona stadionului Ghencea, inaintea meciului Steaua-Dinamo.

Onlinesport


Tweety, in 'colivie' pana in 2013