FCSB

Toja: "Locul meu preferat este pe partea stanga"

Din cauza accidentarilor, Marius Lacatus a fost nevoit sa il foloseasca pe Juan Toja la centrul terenului, iar columbianul nu a avut deloc o evolutie apreciata. A parut debusolat, iar la meciul cu CS Otopeni a iesit in flueiraturile suporterilor. Toja a rupt tacerea si il anunta pe Lacatus ca vrea sa joace pe partea stanga.
"Respect sarcinile care mi se atribuie din partea antrenorului, dar daca ma intrebati unde ma simt mai bine, locul meu preferat este pe partea stanga. Ma simt bine la Steaua, este important sa cunosti un alt fotbal, un alt mod de joc. Toate aceste lucruri imi vor ajuta", a spus Juan Toja.

Mijlocasul Stelei a mai spus ca nu stie daca va evolua impotriva Paraguayului, dar spera la o victorie. "Am venit in speranta de a face o treaba buna si a imi apara culorile tarii. Speram sa facem o treaba buna cu Paraguay si sa castigam. Dupa aceea intalnim Brazilia si trebuie sa scoatem un rezultat bun", a afirmat columbianul.

Juan Carlos Toja si Dayro Moreno sunt jucatorii Stelei convocati pentru meciurile pe care nationala Columbiei le va disputa impotriva Paraguayului si Braziliei in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010.

Onlinesport


Toja: "Locul meu preferat este pe partea stanga"