FCSB

Dragomir: "Steaua a scos un rezultat bun"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca Steaua Bucuresti a scos un rezultat bun in deplasarea de la Florenta si ca din Grupa F oricare echipa se poate califica.

"Inseamna ca si campionatul nostru este destul de bun, daca CFR a batut pe Roma cu 2-1 si Steaua a scos un egal cu Fiorentina. Goian a jucat foarte bine si poate evolua la orice echipa din lume. Daca Semedo avea sange in instalatie putea sa dea gol. Oricum, Steaua a scos un rezultat bun, cu o echipa buna dintr-un campionat puternic", a declarat Dragomir la Telesport.

Intrebat despre jocul lui Adrian Mutu si reactia ostila a suporterilor Stelei la adresa acestuia, Dragomir a spus: "Mutu a fost tinut foarte strans, s-a zbatut mult, dar nu i-a reusit nici lui foarte multe. Ne-am facut de ras cu injuratura italieneasca la italieni acasa. Trebuie sa terminam cu huliganismele de pe stadioane".

"Echipele noastre sunt echipe puternice, care fac fata in confruntarile internationale. Oricare echipa se poate califica din aceasta grupa. Radoi este jucator de talie mare si n-a jucat nici refacut complet. El poate juca la Milan, Inter sau Chelsea", a opinat in finalul interventiei sale presedintele LPF.

Onlinesport



Dragomir: "Steaua a scos un rezultat bun"