FCSB

Goian: "Am pierdut doua puncte"

Fundasul Stelei, Dorin Goian, este de parere ca echipa din Ghencea merita sa plece cu o victorie de pe Artemio Franchi. Iata ce au declarat George Ogararu, Robinson Zapata si Antonio Semedo.
"Am pierdut doua puncte, ocaziile cele mai mari le-am avut noi. A fost greu nu doar impotriva lui Mutu, ci impotriva tuturor. Este bine ca nu i-am lasat sa inscrie. Speram sa prindem mai multa incredere dupa acest meci si sa abordam altfel meciul cu Lyon. Este o grupa din care toate echipele au sanse sa se califice, echilibrata. Daca vom castiga urmatorul meci acasa va fi ceva extraordinar. Cu putin noroc si curaj putem sa castigam", a spus Dorin Goian.

George Ogararu a vorbit despre experienta de a juca impotriva lui Mutu. "E prima oara cand joc impotriva lui Mutu, e un adversar dificil, insa nu se poate spune ca eu am dus greul echipei, toata echipa a dus greul. Trebuia sa castigam, noi am fi meritat victoria", a afirmat Ogararu.

Autorul a trei ocazii imense, Antonio Semedo si-a facut autocritica. "Trebuia sa inscriem. Din punctul meu de vedere, sunt suparat ca nu am reusit sa concretizam ocaziile pe care le-am avut. E bun totusi si un punct, este un punct in deplasare", a declarat portughezul.

Robinson Zapata s-a aratat uimit de valoarea lui Adrian Mutu si de fair-playul toscanilor. "Mutu mi-a creat ceva dureri de cap, mai ales la acea lovitura libera. Sunt impresionat de gestul jucatorilor Fiorentinei, care ne-au aplaudat la iesirea de pe teren, la finalul meciului. Asa ceva ar trebui sa existe pe toate stadioanele si ar trebui sa facem si noi la Bucuresti", a opinat portarul.

Onlinesport


Goian: "Am pierdut doua puncte"