FCSB

Zapata: "Vrem doar victoria cu CFR Cluj"

Portarul Stelei, Robinson Zapata, nu concepe un alt rezultat decat victoria in meciul cu CFR Cluj de vineri, derby-ul etapei cu numarul IX din Liga I. Zapata se asteapta la un meci greu si se bucura ca a scapat de Semedo, venit in tabara "ros-albastrilor".
"Steaua trebuie sa joace pe cartea atacului, sa le inchidem culoarele si sansele de a ajunge la poarta mea. Este un mare derby, un meci de sase puncte. Noi vrem doar victoria si daca tintim locul 1 atunci trebuie sa castigam. Sper sa oferim un spectacol frumos, deoarece ambele formatii reprezinta Romania in Champions League", a spus Zapata pentru Antena1.

Cele doua formatii au un program infernal, intalnind dupa meciul direct Chelsea, respectiv Fiorentina. Zapata este de parere ca Steaua are un program mai greu, deoarece joaca in deplasare.

"Pentru noi va fi mai greu, fiindca avem doua partide in deplasare. CFR are un lot foarte bun de la mijloc in sus, cu jucatori foarte puternici si foarte rapizi. Ma refer la Culio, Trica, Dubarbier, Kone si Ruiz. Dar si noi il ave, printre altii, pe Semedo, un jucator periculos", crede columbianul.

Meciul dintre CFR Cluj si Steaua, din etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:45.

Onlinesport


Zapata: "Vrem doar victoria cu CFR Cluj"