FCSB

Lacatus: "MM Stoica ma irita! Se baga in seama"

Antrenorul Stelei lanseaza un atac de neimaginat la adresa fostului manager din Ghencea, Mihai Stoica. Suparat pe declaratiile din ultimele zile ale lui MM Stoica, Lacatus a replicat in termeni duri.
"Mihai Stoica a spus ca Galatasaray este o echipa slabuta, probabil vrea sa scoata in evidenta rezultatele pe care le-a avut in trecut. Ma irita cand aud cum isi da cu parerea despre cine ar trebui sa joace si despre cum ar trebui sa joace. Vrea sa fie bagat in seama si ma deranjeaza declaratiile lui, ca vezi-Doamne am jucat impotriva unei echipe modeste, condusa de un "loser". M-a mai deranjat faptul ca  a comentat neincluderea lui Vali Badea pe lista UEFA, ca a comentat de ce nu a fost Szekely inclus. Cand a inscris Badea doua goluri? Probabil ca atunci cand era el conducator. Eu sunt cel care raspunde de rezultate, nu el", a rabufnit Marius Lacatus la Fanatik Show.

Dupa ce Razvan Lucescu a declarat ca Steaua a avut noroc cu Galatasaray, Marius Lacatus s-a abtinut cu greu sa nu raspunda pe un ton vehement.

"Familia Lucescu are ceva cu Steaua. De 30 de ani avem noroc, asa ne-am nascut noi. Razvan Lucescu da doua reci si una calda despre Steaua. Credeti ca daca i s-ar propune sa antreneze Steaua nu ar veni? Va spun eu ca ar veni imediat. Eu nu m-as duce niciodata la Dinamo, n-as pute sa tradez milioanele de suporteri", a mai atacat 'Fiara'.

Marius Lacatus a mai descris si modul in care trebuia sa evolueze Steaua in partida de la Istanbul pentru a obtine victoria.

"Avand in vedere si valoarea adversarului putem spune ca acest rezultat ne da sperante pentru meciul retur, dar cred ca la un moment dat aveam jocul in mana si puteam obtine un rezultat mai bun. Daca aveam aceasta smecherie fotbalistica si stiam sa intrerupem jocul adversarilor, printr-o posesie prelungita si faulturi tactice, cred ca rezultatul putea fi unul mai bun. Oricum, avem prima sansa. Nu cred ca putem primi doua goluri acasa si nu cred ca nu putem da gol. Nu m-am gandit ca am putea pierde ca la Middlesbrough, eram prea concentrat", a opinat Lacatus.

Tehnicianul Stelei a adaugat ca returul din Ghencea va fi meciul vietii pentru el. "Returul cu Galatasaray este cel mai important meci din cariera mea de antrenor. Voi vedea daca pot duce echipa in Liga Campionilor. Inca nu am emotii, mai am timp", crede antrenorul Stelei.

Marius Lacatus spune ca nu s-ar supara daca ar fi dat afara in cazul unui insucces in returul cu Galatasaray, dar nu vrea sa se gandeasca prea mult la acest lucru.

"De ce sa ma simt amenintat? Cred ca durere mai mare ca a mea nu va avea nimeni. Daca patronul echipei hotaraste ca s-a pierdut aceasta calificare din cauza lui Lacatus si se ia decizia ca Lacatus sa plece de la Steaua, nu este nicio problema. Daca as pleca, as pleca cu gandul ca am facut tot ceea ce depinde de mine sa obtinem rezultate. Mi-am dorit enorm sa antrenez Steaua, am ajuns aici. Mi-as dori sa raman cat mai mult, sa fac performanta. Daca o sa fiu dat afara, fac 5 minute pana acasa, bagaj mult nu am...", a prevazut Lacatus.

Marius Lacatus despre...
Juan Toja - "Nu trebuie judecat. Pe mine, ca antrenor, m-a multumit tactic, s-a achitat de sarcini. Trebuie rabdare cu el, de abia a venit. Eu sunt sigur ca el este un jucator de care Steaua are nevoie si dupa ce se va obisnui cu ceilalti jucatori veti vedea ca nu am gresit cu el."

Mirel Radoi - "El este un caracter tare, care trece destul de repede peste momentele mai putin placute si in momentul in care intra pe teren face totul pentru echipa. A facut un joc extraordinar, mai ales in prima repriza."

Arthuro - "Este un atacant de calitate, care stie jocul, atat tactic cat si tehnic. Isi alege destul de bine solutiile cand este in fata portii. Sigur, nu a avut realizari foarte multe, dar a facut un efort foarte mare. Cand vom reusi sa aducem mai multe mingi in fata portii si va reusi sa inscrie."

Banel Nicolita: "S-a creat o atmosfera neprielnica in jurul lui Banel, care pe el il afecteaza. Banel a avut in secunda 30 prima faza la care a scapat singur spre poarta, nu a reusit o preluare foarte bine. A dat un gol, a mai avut o situatie cand a scapat bine, nu i-a iesit centrarea in fata portii, a mai avut o actiune pe partea dreapta, unde nu a ales cea mai buna solutie si puteam sa inscriem. Ce putem sa mai spunem? A jucat bine. Probabil lumea isi doreste sa dribleze, dar avem nevoie si de 'carausi', de oameni in salopeta."

Janos Szkeley - "Accidentarea lui Janos Szekely s-a dovedit a fi mai grava si trebuie sa stea 2 saptamani pe tusa. Cand am aflat verdictul, l-am scos de pe lista UEFA si l-am bagat pe Ochirosii."

Robinson Zapata - "E adevarat ca dupa meciul cu Brasov de acasa am avut o discutie mai lunga cu Zapata. Mi se parea ca nu e in apele lui, am crezut ca are vreo problema personala pe care nu o stim. Mi-a spus ca nu este nimic, ca a avut unele aprecieri gresite la mingile de la Vaslui si Brasov. Important este ca si-a revenit si a reusit sa faca un joc bun. Lumea a ramas socata cand a gresit Zapata."

Mihaita Plesan - "Am vorbit astazi cu Plesan si cred ca de marti-miercuri va incepe antrenamentele cu echipa. Este destul de greu sa joace in returul cu Galatasaray, sunt 3 saptamani de cand el este accidentat."

Dayro Moreno - "Am discutat cu el si i-am explicat ca trebuie sa evolueze la fel si acasa si in deplasare. Afara e pus pe poante, joaca pe varfuri si se protejeaza. Pe Ghencea este intr-o verva deosebita, la Iasi si la Vaslui, mai putin. Cu Galatasaray a facut un joc bun. Are calitati foarte bune, trebuie sa inteleaga faptul ca fotbalul de azi nu se joaca pe loc, trebuie sa incerce sa faca si efortul fizic de care echipa are nevoie. Sa faca si faza defensiva, trebuie sa inteleaga acest lucru."

Onlinesport


Lacatus: "MM Stoica ma irita! Se baga in seama"