FCSB

MM Stoica: "Skibbe are fata de loser"

Suporterul Stelei in intalnirea cu Galatasaray Istanbul, Mihai Stoica, este de parere ca antrenorul turcilor, Michael Skibbe, nu are fata de campion, astfel ca echipa din Ghencea este ca si calificata in grupele Ligii Campionilor.
"Dati-mi voie sa ma indoiesc ca Galatasaray ar putea intoarce calificarea la Bucuresti. Vazandu-l pe Skibbe, care are fata de loser, cum l-a tinut pe banca pe Sabri si l-a bagat in poarta pe acel copil nefericit, cred ca Steaua nu poate rata calificarea daca el mai face doua scamatorii. Steaua are o echipa matura, care stie sa joace meciurile decisive", a declarat Mihai Stoica la Liga lu' Mitica.

Managerul de la Urziceni a tinut sa ii remarce pe Florin Lovin si Banel Nicolita dupa partida incheiata la egalitate, 2-2. "Am si pus un pariu inainte de meci ca Banel va face un meci mare si nu m-am inselat. Nu doar pentru ca a marcat un gol, ci si pentru ca in finalul meciului, cand toate mingile erau aruncate in fata, Banel alerga in continuare pentru ca are o capacitate mare de efort. Banel a fost jucatorul numarul 1, la egalitate cu Florin Lovin", a apreciat Mihai Stoica.

Onlinesport


MM Stoica: "Skibbe are fata de loser"