FCSB

Szekely: "Cel mai mult m-am bucurat pentru Banel"

Mijlocasul Stelei, Janos Szekely, spune ca dupa remiza de la Istanbul s-a bucurat cel mai mult pentru concurentul de pe postul sau, Banel Nicolita, care a inscris dupa o pauza de aproape un an.
"Cel mai mult m-am bucurat pentru Banel Nicolita. Sper sa o tina in continuare tot asa. Poate ca turcii ne-au privit de sus si nu se asteptau la replica noastra. In retur va fi altceva, un meci mai dificil. Poate chiar mai greu ca in deplasare. Scorul de 2-2 nu este neaparat inselator, ci unul bun, fiindca un egal cu goluri in deplasare ne avantajeaza pe noi", a declarat Szekely la gsptv.

Fotbalistul transferat de la Otelul Galati admite ca a avut emotii si crede ca scorul confera sanse mari de calificare echipei din Ghencea.

"Daca am avut emotii? Da, foarte mari. Sincer, ma asteptam la un asemenea inceput de meci din partea noastra, dar regret ca nu am obtinut victoria. Oricum, trebuie sa fim multumiti si cu acest egal care ne da sanse la calificare. Sigur ca se putea mai mult, dar si acest scor este bun", a mai spus Janos.

Onlinesport


Szekely: "Cel mai mult m-am bucurat pentru Banel"