FCSB

Becali: "I-am zis lui Toja ca nu are voie in cluburi"

Gigi Becali l-a bagat deja in sedinta pe columbianul Toja si i-a dat interzis acestuia in cluburi. Toja a raspuns ca isi va aduce mama in Romania si ca va fi un baiat cuminte.
"Din ce l-am vazut, Toja e un jucator de valoare si sper sa umple golul Stelei si sa fie rotita de care are nevoie masinaria Steaua. M-a impresionat ca mi-a spus ca si-a chemat mama sa vina cu el in Romania. I-am spus ca nu are voie in cluburi si mi-a spus ca nu il intereseaza, ca a venit pentru fotbal. Vad ca nu are chef sa se distreze in timpul liber. Mi s-a parut un baiat cuminte. El stia cerintele mele, n-ati vazut ca s-a si tuns? S-a interesat, a luat in calcul lucrurile astea", a dezvaluit Becali la Liga lu' Mitica.

In plus, Becali a mai afirmat ca a discutat cu Toja si despre postul pe care va evolua in viitor la Steaua.

"L-am intrebat pe ce post se simte pe teren si mi-a spus ca vrea mijlocas ofensiv sau mijlocas stanga. Exact ce are Steaua nevoie. Lacatus probabil il va folosi mijlocas stanga, dar eu zic ca postul de care sufera Steaua mult timp este mijlocas ofensiv. Daca va da randament, asa va juca. Probabil va face Lacatus niste experimente", a mentionat patronul Stelei.

Gigi Becali crede ca sosirea lui Toja va spori concurenta din jocul ofensiv al Stelei. "Cei de la Cluj nu sunt jucatori de mare valoare, dar cand intra pe teren isi dau viata pe teren pentru ca e concurenta prea mare si isi pierd postul daca nu joaca", a incheiat Becali.

Onlinesport


Becali: "I-am zis lui Toja ca nu are voie in cluburi"