FCSB

Ilie: "Fotbalistii doriti de Steaua au ajuns la alte echipe"

Fostul manager al Stelei, Adrian Ilie, a declarat ca ros-albastrii au urmarit foarte multi jucatori, iar acestia au ajuns apoi la alte echipe din Romania. Ilie a precizat ca nu se va mai intoarce la Steaua.
"Am urmarit foarte multi jucatori, aveam anumite tinte, dar fotbalistii doriti de Steaua au ajuns la alte echipe. L-am dorit pe Sepsi in Ghencea, dar s-a renuntat apoi la el. Pe Kapetanos l-am luat pentru ca era liber de contract si cred ca el il poate inlocui pe Arthuro", a spus Ilie la GSP TV.

Adrian Ilie sustine ca a regretat plecarea de la Steaua. "Mi-a parut rau, am regretat, e normal. In vara am luat hotararea ca nu mai sunt de folos si am plecat. Am pus mult suflet, a fost vorba de Steaua, insa nu se pune problema sa revin in circuit deocamdata", a mai declarat fostul manager din Ghencea.

Fosta mare glorie a Stelei spune ca a ramas in relatii bune cu Gigi Becali, dar si cu Giovanni. "Am ramas in relatii bune cu Gigi Becali, mai vorbim despre jucatori care ar putea sa vina in Ghencea. Am avut mana libera la transferuri, a fost o experienta frumoasa. Nu sunt certat nici cu Giovanni Becali, ma salut cu dansul, am vorbit cand ne-am intalnit, pot spune ca am avut si avem o relatie buna", a declarat Ilie.

"Cobra" a precizat ca Steaua i-a dorit pe Darko Kovacevici si Diego Tristan, dar si ca s-a facut o oferta de 3,5 milioane de euro pentru un jucator. "E adevarat ca au fost discutii pentru Kovacevici si Tristan, dar nu stiu daca ar fi fost o lovitura de imagine. L-am vrut si pe Julio Cesar in iarna, dar costa foarte mult si a fost adus Mendoza, care era liber de contract. As fi putut lua un jucator pentru 3,5 milioane de euro, insa era o problema la contract, un alt club s-a miscat mai repede, au platit banii, iar jucatorul a acceptat sa plece acolo", a mai spus Ilie.

Adrian Ilie a vorbit si despre Dayro Moreno, precizand ca jucatorul Stelei a fost adus pentru ca se stia de plecarea lui Dica. "Dayro a fost adus pentru ca se stia de faptul ca Dica va parasi Steaua. Moreno are mari calitati, dar ii va fi greu sa-l depaseasca pe Dica, jucator care ar fi putut pleca pe o suma mai mare in strainatate", a mai afirmat fostul manager al Stelei.

Onlinesport: Andrei Preotu


Ilie: "Fotbalistii doriti de Steaua au ajuns la alte echipe"