FCSB

"Steaua i-a dat bon de intrare CFR-ului in Europa"

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a aratat deranjat de delaratiile ironice facute de oficialii clubului CFR Cluj la adresa echipei din Ghencea si le-a adus aminte acestora ca nu intrau direct in grupele Ligii Capionilor daca nu erau performantele Stelei pe plan european.
"In Europa se vede valoarea, pentru ca acolo nu merge cu blaturi. Eu am aratat ca am valoare in Europa. CFR, daca se duce sa stea la masa cu bogatii, se duce ca i-a dat Steaua o carte de vizita, un bon de intrare. Daca nu erau Steaua si Rapid, ei nu ajungeau la masa bogatilor. Trebuie sa existe respect din partea lor. Ei ataca Steaua dar niciodata in viata lor nu se intalneau cu muzica din Champions League daca nu erau Steaua si Rapid", a spus Gigi Becali la emisiunea Liga lu' Mitica.

Gigi Becali a anuntat ca meciul cu FC Brasov nu a fost ultimul pentru Mirel Radoi in tricoul Stelei, precizand ca la meciul de vineri de la Iasi capitanul din Ghencea va fi urmarit de scouterii lui Internazionale Milano.

"O sa vina cineva sa il vada la meciul cu Iasi. Cu Brasov nu a fost ultimul meci. Poate sa vina sau poate sa nu vina. Este cert ca daca nu va pleca pana la meciul cu Galata, nu va mai pleca. Pentru mine nu este o problema. Eu nici nu sunt interesat sa il dau. Eu i-as da drumul doar ca sa ii fac pofta asta, dar eu nu imi doresc sa se faca. Daca ei vor sa semneze asa, eu am sa accept pentru Radoi", a explicat patronul Stelei.

Onlinesport


"Steaua i-a dat bon de intrare CFR-ului in Europa"