FCSB

MM Stoica: "Steaua a facut un joc modest"

Fostul manager general din Ghencea, Mihai Stoica, s-a aratat dezamagit de prestatia echipei sale favorite la Vaslui, dar pune insuccesul si pe valoarea vasluienilor.
"Hai sa vedem cate echipe din cele mari vor castiga la Vaslui. Poate nu vor pierde, dar de castigat ma indoiesc. Vasluiul a jucat foarte bine. Steaua a jucat modest. Poate acuza si faptul ca N'Doye nu a fost eliminat, dar nu stiu cat de mult se schimbau datele problemei. Tiago a demonstrat ca este un profesionist suta la suta, chiar daca nu a facut un joc foarte bun", a spus MM Stoica la Contraatac..

Actualul manager al Urziceniului l-a contrazis apoi pe Gigi Becali, care a spus ca Dica incetinea jocul Stelei. "S-a vorbit de faptul ca plecarea lui Dica ar putea mari viteza de joc a Stelei. El nu incetinea jocul, el il grabea pentru ca avea o rapiditate in executie", a comentat Stoica.

Referitor la propria sa echipa, Mihai Stoica s-a aratat inca o data dezamagit de ghinionul accidentarilor. "Suferim ca avem foarte multi jucatori importanti accidentati, 6 la numar. S-a accidentat pana si Dan Petrescu, e cu genunchiul paradit. E grav, grav! Matei s-a operat azi la Bologna. E incredibil ce au facut cei de la Bistrita. Cred ca au vrut sa faca economie la operatie", a afirmat oficialul ialomitenilor.

Onlinesport


MM Stoica: "Steaua a facut un joc modest"