FCSB

Marius Lacatus: "Jucatorii care sunt suparati nu au decat sa stea sa priveasca"

La finalul partidei incheiata la egalitate cu Swindon Town, Marius Lacatus parea, mai degraba relxat, afisand un zambet larg in fata jurnalistilor. Fiara a discutat despre partida, dar si despre situatia unor jucatori, cum ar fi Lovin sau Goian, cat si despre demisia lui Adrian Ilie din functia de manager sportiv al Stelei.

Referitor la desfasurarea meciului "Fiara" a declarat: "Per ansamblu a fost un joc bun. Ceea ce ma deranjeaza este atitudinea unora dintre jucatori, modul in care se prezinta la joc, efortul pe care-l depun si nu in ultimul rand respectarea sarcinilor de post si de joc. Este pacat ca ne-am creat multe sanse de gol dar le-am irosit cu seninatate. Ceea ce-mi doresc este ca de la joc la joc echipa sa creasca atat in ceea ce priveste calitatea jocului cat si ca rezultat."

Despre problemele din interiorul lotului si framantarile unora dintre jucatori cu privire la transferuri, Lacatus a adaugat: “ Daca unii dintre jucatori sunt suparati din diverse motive, nu au decat sa stea sa priveasca. Pentru ca eu imi doresc ca la Steaua sa joace jucatori care pun suflet, care respecta ceea ce facem in antrenamente si indicatiile pe care le au inaintea jocului."

Cu privire la posibilul transfer al lui Goian la Sunderland, Lacatus a precizat ca nu stie deocamdata nimic sigur, dar ca eventuala plecare a lui Goian “va lasa un gol in defensiva noastra. Speram ca jucatorii care sunt la echipa sa faca cat mai repede uitata eventuala plecare a lui Goian prin prestatiile pe care le au in jocurile Stelei, atat in cele de pregatire, cat si in cele oficiale”.

Situatia lui Lovin a fost explicata de antrenorul Stelei prin problemele de indisciplina ale mijlocasului Stelist, adaugand ca indiferent ce jucator comite astfel de acte de indisciplina, va avea aceeasi soarta.

In privinta viitorului echipei, Lacatus a declarat: " Nu este usor. Trebuie sa facem eforturi atat noi, corpul tehnic, cat si jucatorii ca la inceperea campionatului cel putin din punct de vedere tehnic, tactic si, mai ales, fizic sa fie toti jucatorii la acelasi nivel."

La incheiere tehnicianul din Ghencea a vorbit si despre demisia lui Adrian Ilie de la Steaua, spunand ca a primit vestea cu amaraciune: "Ne cunoastem de atata timp, este un profesionist, a fost si ca jucator a dovedit-o si ca manager al clubului Steaua. Eu sper ca relatiile noastre, si sunt sigur ca acest lucru se va intampla, vor decurge normal de acum incolo si tot atat de sigur sunt ca in momentul in care voi apela, sau clubul Steaua va apela la serviciile lui Adi pentru a ne informa de anumiti jucatori, de anumite echipe din strainatate, el va fi alaturi de noi".

Onlinesport: Irina Maxim



Marius Lacatus: "Jucatorii care sunt suparati nu au decat sa stea sa priveasca"