FCSB

Radoi, un alt transfer esuat

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, ca Mirel Radoi a fost dorit de doua formatii mari ale Europei, insa transferul nu s-a realizat din cauza faptului ca niciunul dintre cele doua cluburi nu a oferit 15 milioane de euro.
"Au fost discutii cu doua echipe mari, dar eu am cerut 15 milioane. Nu au dat, iar eu nu l-am dat. Radoi face 30% din Steaua, si ca sa risc sa ma debarasez de el trebuie sa primesc 15 milioane. Fara Radoi, acum doi ani, eram la opt puncte de locul doi, a intrat el si am castigat opt meciuri la rand. Anul trecut, cand a intrat el, am castigat zece la rand, si asta imi da de gandit ca nu trebuie sa-l dau. Pe Radoi trebuie sa-l tin cat pot de mult, cat imi permite contractul si sa-l fac sa vrea si el sa ramana la Steaua", a spus Becali.

Intrebat daca Sorin Ghionea va fi lasat sa paraseasca gruparea din Ghencea, Becali a raspuns: "Cu Ghionea ce e? A jucat si el trei meciuri la Steaua si vrea sa plece. A dat Catania 1,5 milioane pe el, bani in rate, si vroia sa plece. 'Cum sa te dau pe 1,5 milioane? Eu am dat 1,5 milioane pe Szekely si te dau pe tine pe aceiasi bani?'. Eu, daca gasesc un Ghionea la 1,5 milioane, il iau imediat, dar nu cred ca gasesc".


Radoi, un alt transfer esuat