FCSB

Becali: "Mircea Sandu comanda tot in fotbalul romanesc"

Patronul Stelei, Gigi Becali, l-a atacat foarte dur pe Mircea Sandu si a marturisit ca s-ar putea lupta pentru inlaturarea sa de la sefia Federatiei Romane de Fotbal, deoarece nu se poate lasa manipulat si ingenuncheat de presedintele FRF.
"Sandu comanda tot in fotbalul romanesc, de la A la Z. Este un dictator. Comisiile de la Disciplina si de la Apel sunt alcatuite din niste papagali, care executa ordinele lui Mircea Sandu. Ei il suna toata ziua pe Sandu sa-l intrebe ce sa faca. Nu pot sa fiu manipulat si ingenuncheat de Mircea Sandu. In caz ca nu va schimba comisiile, eu ma voi lupta sa-l dau afara si va fi foarte usor pentru mine", a declarat Becali.

Patronul Stelei este entuziasmat de jocul lui Janos Szekely, insa este dezamagit de evolutiile lui Bogdan Stancu. "Mi-a placut Szekely pana acum, e foarte bun si cu siguranta va fi titular. Totusi, m-a dezamagit Bogdan Stancu, pentru ca ma asteptam mai mult de la el si a jucat modest (n.n. in amicalul cu Salzburg). Cred foarte mult si in Dayro Moreno, el va fi jucatorul de creatie al Stelei dupa plecarea lui Dica", a spus Becali la Sport.ro.

Finantatorul din Ghencea a lamurit si situatia lui Ionut Rada, care va pleca de la Steaua. "Am vrut sa-l dau pe Rada la Timisoara, am acceptat banii in rate, insa ei au refuzat sa plateasca un avans de 300.000, asa ca am renuntat. Probabil ca Rada va pleca in cateva zile la Murcia. Vom primi un milion de euro, plus un jucator in schimbul sau", a declarat Becali.

Gigi Becali sustine ca Dorin Goian va fi titular la Steaua, in ciuda declaratiilor sale din ultimul timp, prin care isi exprima dorinta sa plece la o echipa din strainatate. "Goian va fi titular, pentru ca nu a mai continuat cu acele declaratii. I-a spus lui Adrian Ilie ca a fost inteles gresit, ca el de fapt nu a spus asa. L-am adus de la Bacau, am dat 1.400.000 pe el, a ajuns la Steaua, a prins echipa nationala, iar acum el vorbeste de . Sa vorbeasca asa cu prietenii lui, cu cine vrea el, dar nu cu Becali. Nu am avut oferta concreta pentru el, el mai are contract inca trei ani si va ramane la Steaua", a mai afirmat patronul formatiei din Ghencea.

Becali a fost surprins cand a aflat ca si Sorin Ghionea vrea sa plece de la Steaua. Patronul ros-albastrilor nu este dispus sa il cedeze pe Ghionea, criticandu-l in acelasi timp pe acesta pentru atitudinea de care a dat dovada. "Am auzit ca Ghionea vrea sa plece si el. Eu i-am dat lui prima de 50.000 de euro cand a fost accidentat si era la Bologna. Am zis atunci sa aiba si el bani de cheltuiala, ca poate nu va mai juca fotbal. Si el mi-a multumit, a spus ca nu va uita niciodata ce am facut pentru el. Si acum? Vrea sa plece? Sa mai stea el un an si ceva, apoi sa emita pretentii sa plece, precum Dica si Goian, care si-au facut datoria pentru Steaua. Ia sa mai lase el ciocul mic si sa joace fotbal", a spus Becali.

Onlinesport: Andrei Preotu



Becali: "Mircea Sandu comanda tot in fotbalul romanesc"