FCSB

Argaseala: "Primele decizii nu aveau nimic in comun cu realitatea"

Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, considera decizia CAF de a anula penalizarea de 7 puncte drept una justa, spre deosebire de cele luate de Comisia de Disciplina si Comisia de Apel.
"Din toata tevatura asta au ramas doar articole in presa. In rest, a ramas doar suspendarea disciplinara de 6 luni pentru Gigi Becali. Nu am primit motivarea pentru sanctiunea primita de domnul Becali. Din cate stiu, s-a schimbat incadrarea sanctiunii. Nu mai este vorba de coruptie. Le-am expus celor de la CAF ce s-a intamplat la Comisia de Disciplina. Acolo nu s-au respectat niste norme simple de drept. In plus, audierile au fost facute doar pentru a ii aduce pe acei oameni de la Cluj la Bucuresti. Ei nu au semnat declaratiile, iar noi nu am fost lasati sa asistam. Tratamentul la care Steaua a fost supusa a dus la primele decizii care nu aveau nimic in comun cu realitatea", a spus Valeriu Argaseala.

Curtea de Arbitraj in Fotbal a decis, joi, sa admita recursul Stelei si astfel echipa patronata de Gigi Becali a primit inapoi punctele luate de Comisia de Disciplina. Decizia CAF este definitiva.

Onlinesport



Argaseala: "Primele decizii nu aveau nimic in comun cu realitatea"