FCSB

Claudiu Ionescu anunta hegemonia Stelei

Noua achizitie a Stelei, Claudiu Ionescu, si-a expus, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, primele impresii de la sosirea in Ghencea. Ionescu a anuntat ca Steaua va castiga titlul in urmatorii cinci ani.
"Steaua se va lupta cu aceleasi contracanditate de pana acum pentru titlu. Rapid, Dinamo, Poli Timisoara si CFR Cluj. A fost o surpriza faptul ca CFR a castigat titlul, desi lupta a fost foarte stransa pana la finalul sezonului. Eu cred ca nu se va mai repeta istoria si in campionatul viitor, deoarece Steaua o sa castige titlul inca cinci ani de acum incolo", a spus Ionescu.

Mijlocasul nu crede ca va avea aceeasi soarta cu Dino Eze, fotbalist transferat in iarna de la Buzau si imprumutat inapoi la doar cateva saptamani dupa ce semnase cu trupa din Ghencea.

"Nu cred ca voi fi imprumutat inapoi la Gloria Buzau. Eu consider ca am valoare de Steaua. Avem conducatori si antrenori care sa decida daca va fi cazul sa fiu imprumutat inapoi la Buzau sau la orice alta echipa. Mie imi plac toti jucatorii Stelei, fiindca au jucat in UEFA Champions League. Nu am modele de jucatori si prefer sa nu mai iau dupa alti fotbalisti in ceea ce priveste stilul de joc", a opinat Ionescu.

Referitor la eventualele plecari din echipa patronata de Gigi Becali, fotbalistul transferat de la Gloria Buzau crede ca forta Stelei va cadea daca transferurile se vor concretiza.

"Goian, Dica si Radoi si-au facut datoria fata de club si, daca vor pleca, sunt sigur ca vor merge la mai bine. Daca nu vor pleca, cu siguranta va fi mai bine pentru echipa. Nu stiu daca eu ii pot lua locul lui Dica la echipa, fiindca eu sunt Claudiu Ionescu si nu pot imita pe nimeni. Este posibil ca echipa sa fie slabita daca pleaca jucatorii de echipa nationala, fiindca au demonstrat ca au valoare", e de parere mijlocasul.

Fotbalistul in varsta de 25 de ani a spus apoi ca noile achizitii vor incerca sa inlocuiasca cu succes eventualele plecari din lotul antrenat de Marius Lacatus.

"Noi, cei care am fost adusi in aceasta vara suntem tot fotbalisti si speram sa ii inlocuim cat mai bine pe cei care vor pleca. Daca suntem la Steaua, inseamna ca avem valoare. Eu cred ca bucuria celor de la Dinamo si Rapid este doar pentru presa, fiindca Steaua ramane la fel de puternica si daca pleaca internationalii. Cred ca vom pune mari probleme in campionat", a subliniat Ionescu.

Dupa ce oficialii lui CFR Cluj au anuntat ca vor obtine mai multe puncte in grupele Ligii Campionilor decat Steaua, Ionescu ii contrazice pe acestia.

"Consider ca Steaua poate obtine mai multe puncte decat CFR Cluj in UEFA Champions League, deoarece are experienta mai mare la acest nivel. Si ei au sanse si consider ca ar fi bine ca Romania sa castige cat mai multe puncte pentru coeficientul UEFA, indiferent de echipa care le aduce", a mai spus Ionescu.

Onlinesport


Claudiu Ionescu anunta hegemonia Stelei