FCSB

Arthuro: "Imi doresc sa joc la Steaua"

Atacantul brazilian Arthuro Henrique Bernhardt, imprumutat de Alaves la Cordoba in acest sezon, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca a discutat cu conducerea FC Steaua despre un transfer al sau in Romania, adaugand ca ar fi o sansa buna pentru el sa joace la o echipa de Liga Campionilor.

"Nu pot spune foarte multe, pentru ca inca nu este nimic definitivat, mai am de jucat pentru Cordoba duminica un meci de campionat. Cand se termina totul, sunt sanse mari sa ajung la Steaua. Am discutat cu conducerea Stelei, a fost o discutie foarte buna, sunt semne bune. Steaua este un club mare, care a castigat Cupa Campionilor si joaca mereu in Liga Campionilor. Este o mare oportunitate pentru mine, sper sa se rezolve si sa joc la Steaua", a spus Arthuro.

Jucatorul brazilian a afirmat ca a urmarit meciul Romaniei cu Franta la Euro. "Stiu ca Steaua are multi internationali care joaca la Euro. Steaua este o echipa mare si reprezinta o sansa importanta pentru mine. Am discutat cu familia, cu prietenii, toti au fost de acord cu mine: ar fi bine sa joc la Steaua. Am urmarit jocul Romaniei cu Franta, echipa Romaniei dispune de jucatori foarte buni, sper sa realizeze o performanta frumoasa. Multi jucatori sunt de la Steaua, mi-ar placea sa fiu coechipier cu fotbalisti precum Radoi sau Goian", a comentat Arthuro.

Steaua poarta negocieri pentru atacantul brazilian Arthuro Henrique Bernhardt, in varsta de 25 de ani, 1,89 m inaltime, care a jucat pentru Criciuma Esporte Clube, Middlesbrough FC, Racing Santander, Sporting Gijon si Deportivo Alaves, ultima echipa imprumutandu-l in acest sezon la Cordoba.

Mediafax


Arthuro: "Imi doresc sa joc la Steaua"