FCSB

Argaseala: "Patronul e obosit"

Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat, sambata, ca depunctarea vicecampioanei l-a albit de tot pe Gigi Becali, care la un moment dat a anuntat ca ia in calcul si varianta vinderii actiunilor de la Steaua.
"Patronul Gigi Becali nu e bulversat, e obosit si se simte nedreptatit. Nimanui nu i-ar fi usor sa aiba asemenea vesti. Avem pretentii de performanta, stiam ca vom avea si atacuri, trebuie sa facem fata. Cea mai buna proba e timpul, o sa aflati probabil la un moment dat si lucruri legate de acest caz. Situatia de acum nu va afecta campania de achizitii a Stelei si nici evolutia jucatorilor nostri de la EURO. Orice lucru care nu te doboara, te intareste. Nu avem jucatori care sa se sperie la primul impact. Sunt probleme mult mai mari, spre exemplu sa-ti moara cineva drag, cum i s-a intamplat acum lui Mutu. Sunt probleme care ne mananca timp, nervi, dar nu sunt chiar asa de grave ca sa afecteze jucatorii", a spus Argaseala.

Conducatorul stelist a comentat si declaratia lui Michel Platini, conform careia Steaua va plati scump daca va fi gasita vinovata pentru coruptie.

"Mi se pare corect ce spune domnul Platini, insa nu este cazul Stelei. Dupa cum ati aflat si din reactiile UEFA, FRF, Steaua nu are de ce sa se teama, nu a incalcat niciun regulament. E normal sa te lupti pentru a apara adevarul, chiar daca te consuma. Multi din fotbalul romanesc au spus cam ce ar fi vrut ei sa pateasca Steaua, dar nu se va intampla. Ca decizia e luata contra Stelei, este clar, dar ca ar fi regizata, nu pot sti pentru ca nu am nicio proba. Faptul ca este insa judecata in afara regulamentelor internationale, cu nerespectarea procedurilor normale, trebuie sa ne dea de gandit. Cine greseste, trebuie sa plateasca, numai ca noi nu am gresit. E grav daca n-ai gresit si esti pedepsit", crede Argaseala.

Onlinesport


Argaseala: "Patronul e obosit"