FCSB

Adrian Ilie: "Dinamo si-a dorit mai mult victoria"

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, spera in continuare la castigarea campionatului si a precizat ca declaratia lui Mirel Radoi, conform careia isi doreste sa plece de la Steaua, a fost facuta la nervi.
"Trebuie sa speram la campionat. Daca nu, terminam pe locul doi si mergem in Liga Campionilor. Este o amaraciune daca pierdem titlul, dar daca nu luptam si nu ajungeam aici nu mai era acelasi interes asupra competitiei. Nu stiu daca Dinamo merita sa castige, sau daca Steaua merita sa castige. Dinamo si-a dorit mai mult victoria si a obtinut-o. Nu mai intram in alte detalii. Arbitrajul a fost bun, dar Bratu trebuia eliminat la faza in care a fost eliminat", a spus Adrian Ilie la Realitatea TV.

Referitor la anuntul soc facut de Mirel Radoi, Adrian Ilie ramane optimist. "Mirel Radoi poate ca e foarte suparat din cauza acestui esec. Nu stiu daca o sa plece Radoi. Este cel mai important jucator al Stelei si sper sa ramana. Nu exista oferte pentru el, mai are contract destul", a afirmat managerul Stelei.

Onlinesport




Adrian Ilie: "Dinamo si-a dorit mai mult victoria"