FCSB

Pepe Moreno despre venirea la Steaua: "Pot spune ca am castigat la loterie"

Jucatorul Jose "Pepe" Moreno a povestit, pentru publicatia El Pais Cali din Columbia, despre viata sa la Bucuresti si a afirmat ca poate spune ca odata cu venirea la Steaua a castigat la loterie.

Ziaristii de la El Pais Cali l-au sunat pe Moreno la ora 21.30, la Bucuresti, si se putea auzi ca fotbalistul este obosit. "Abia am ajuns de la antrenament. Aici se lucreaza foarte tare, de aceea orice moment de odihna este important. daca vom castiga duminica derbiul cu Dinamo, putem fi campioni. Ar fi o fericire foarte mare pentru mine, pentru ca am castigat increderea, am redevenit la forma care m-a consacrat in America. In Argentina nu am avut multa continuitate la Independiente, insa aici am avut-o, am increderea tuturor: am evoluat in aproape toate partidele, am marcat goluri...atunci pot spune ca am adus mult la acest titlu. Multumita lui Dumnezeu si muncii mele, as putea spune ca am castigat la loterie. Steaua a anuntat deja clubul Independiente ca vrea sa ma transfere definitiv. Cel mai probabil saptamana viitoare voi semna noul contract", a declarat Jose Alcides Moreno Mora, in varsta de 26 de ani.

Pepe Moreno a vorbit si despre Bucuresti, dar si despre relatia cu ceilalti colegi columbieni de la Steaua, Dayro Moreno si Robinson Zapata. "Locuiesc intr-un oras mare. Bucurestiul este foarte modern, nu este ca orasele vechi care se vad in alte regiuni ale Europei. Mi se pare ca seamana cu Bogota, dar este un oras modern, cu o clima placuta. Ma inteleg bine cu Zapata si Dayro Moreno. cand avem posibilitatea mergem la un restaurant sa cinam, dar in rest nu ne intalnim din cauza presei, deoarece sunt paparazzi si nu vrem sa lasam loc de interpretari. Eu si Zapata locuim in aceeasi cladire, iar Dayro in alta din apropiere. Aceasta zona se numeste Boulevard Umil (n.r. - Bulevardul Unirii), unde mai locuiesc si alti jucatori, cum ar fi peruanul Andres Mendoza", a afirmat Moreno.

Moreno a subliniat ca nu se prea viziteaza cu Zapata si Moreno, deoarece ii place sa respecte intimitatea altor persoane. Insa, el a subliniat ca la antrenamente discuta foarte mult si mananca impreuna in cantonamente. Cat priveste mancarea, Moreno nu are nicio problema deoarece, dupa cum spune el, Steaua are un bucatar propriu, care calatoreste cu echipa, face mancare foarte buna si a putut manca tot ceea ce se face si in Columbia.

La Steaua nu a existat nici problema comunicarii, deoarece se vorbeste spaniola. "Tehnicianul vorbeste spaniola, Adrian Ilie, care este manager, vorbeste spaniola, la fel ca si alti coechipieri. Nu avem probleme din acest punct de vedere, ne face intelesi de coechipieri si antrenor", a spus Moreno.

In schimb, lui Pepe Moreno nu-i place muzica din Romania, pentru ca nu intelege versurile. "In masina ascult muzica mea, salsa, muzica pe care o pun de fiecare data pentru a ma simti bine si pentru a ma relaxa".

Cat priveste programele la televizor, Pepe Moreno urmareste unul singur, la care se difuzeaza doar sport. "Toata ziua se dau stiri despre echipele romanesti, asa ca practic raman pe acest canal cand sunt acasa".

Pepe Moreno nu a putut vizita niciun obiectiv turistic, deoarece Steaua a jucat din trei in trei zile.

Mediafax



Pepe Moreno despre venirea la Steaua: "Pot spune ca am castigat la loterie"