FCSB

Napoli: "Doar victoria cu Steaua"

Antrenorul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli, nu s-ar multumi cu un egal in fata Stelei, in meciul de sambata din etapa cu numarul XXXII a Ligii I. Antrenorul italian a mai afirmat ca nu se teme ca Florin Costea ar putea fi vandut.
"Nu ne afecteaza cu nimic ca se fac presiuni prin presa. Am hotarat cu jucatorii sa nu citim ziarele si sa ne vedem de treaba noastra. Voi alinia cel mai bun unsprezece cu Steaua si imi doresc sa castigam. Stiu ca suporterii nu vor sa ia in calcul nici varianta egalului, dar eu am discutat si cu ei si vrem sa castigam. Nu-mi pasa de speculatii, nu-mi pasa ce spune Becali, eu stiu ce am de facut maine", a spus Napoli.

Dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora Florin Costea ar fi dorit de Steaua si CFR Cluj, Napoli ramane linistit si spune ca cel mai bun jucator al Universitatii Craiova va ramane si din sezonul urmator in Banie.

"Daca va aduceti aminte in 2004 am venit cu o conditie, sa nu plece niciun jucator. Au plecat Rada si Stancu, am plecat si eu apoi. Bine, pe mine m-au dat afara. Adrian nu-l va da pe Costea. Mi s-a promis ca nu pleaca niciun jucator dintre cei pe care ii doresc eu la Craiova, asa ca nu-mi fac probleme pentru Florin. Este un fotbalist foarte valoros si sunt constient ca in doi-trei ani va ajunge si mai mare", a explicat Napoli.

Antrenorul italian nu este suparat pe Marius Lacatus, cel care in 2004 i-a luat locul pentru cateva ore pe banca tehnica. "Stiu ca in 2004 pentru cateva ore m-au dat afara conducatorii de atunci ai Craiovei si l-au adus pe Lacatus. Dar nu o iau ca pe ceva personal, Lacatus este antrenor, isi face datoria. Dar la scurt timp m-au indepartat si l-au adus pe Rednic. Asta e viata de antrenor, noi suntem obisnuiti", a afirmat Napoli.

Onlinesport



Napoli: "Doar victoria cu Steaua"