FCSB

Lacatus: "Ii felicit pe jucatori pentru atitudine si determinare"

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat la conferinta de presa care a urmat meciului cu CFR Cluj, ca determinarea si atitudinea jucatorilor a fost cheia care a dus la succesul cu 3-1. 'Fiara' a spus ca s-a impacat cu Trica.
"Important este ca am reusit aceasta victorie, o victorie muncita, care a venit in urma unui joc foarte bun. In momentul in care intalnesti o echipa cum este CFR Cluj este normal sa intalnesti momente mai delicate, asa cum s-a intamplat dupa minutul 65, cand CFR Cluj a reusit sa-si creeze mai multe ocazii de a marca. Vreau sa ii felicit pe baieti pentru atitudine, efort si pentru realizarile care au dus la acest scor. Am dovedit ca suntem la un nivel ridicat, mai avem mici probleme si sunt sigur ca jocul va creste de la meci la meci", a spus Lacatus.

Intrebat despre arbitraj, Lacatus nu a dorit sa comenteze.

Tehnicianul stelist a explicat cum de a marcat Steaua de trei ori din faze fixe si i-a laudat pe executantii acestora.

"Noi lucram tot timpul fazele fixe, insa din pacate in fotbalul romanesc sunt momente in care concentrarea nu este foarte mare. Si noi am patit-o in multe jocuri, sper sa nu mai patim acest lucru. Este bine ca am reusit sa fructificam aceste fixe, care au fost in primul rand foarte bine executate. In momentul in care se executa foarte bine, posibilitatile de reusita sunt mult mai mari. Dica, Dayro si Mendoza au executat foarte bine", a precizat "Fiara".

Marius Lacatus a vorbit si despre micile nemultumiri care apar la jucatorii care nu fac parte din lot.

"Am spus de la inceputul pregatirii. Avem la dispozitie un lot de jucatori valorosi, un lot de jucatori care au facut sau fac parte din echipe nationale. Trebuie sa fim foarte atenti, sa gestionam foarte bine aceste lucruri si sunt sigur ca jucatorii nostri inteleg ceea ce incercam sa facem, sa alegem lotul in functie de randamentul lor. Poate nu intotdeauna facem alegerea mai buna, poate gresim si noi, dar cred ca jucatorii nostri ar trebui sa inteleaga acest lucru si in momentul in care se apeleaza la ei sa fie pregatiti 100%", a afirmat Lacatus.

"Fiara" a comentat si conflictul din timpul meciului pe care l-a avut cu Eugen Trica. "Am vorbit dupa joc cu Trica, a fost un incident, l-am dat uitarii. Era o partida cu o miza foarte mare, tensionata, fiecare dintre noi avem nervii nostri, dar important este ca am discutat dupa joc si lucrurile s-au clarificat", a explicat Lacatus.

Onlinesport


Lacatus: "Ii felicit pe jucatori pentru atitudine si determinare"