FCSB

Andone: 'Tudor e in afara oricarui dubiu. Pe Nica il suspectez'

Tehnicianul liderului din Liga I, Ioan Andone, a declarat dupa infrangerea suferita in Ghencea ca Steaua i-a adus pe elevii sai cu picioarele pe pamant. Bineinteles, Andone a comentat arbitrajul, opinand ca a fost viciere de rezultat.
"Am primit doua goluri din lovituri libere, care denota lipsa noastra de concentrare. Toamna trecuta niciodata nu pierdeam asemenea meci. Steaua mai buna la cap? Niciodata! Steaua ne-a pus cu picioarele pe pamant. Din pacate, arbitrajul a fost slab, a fost viciere de rezultat. Tudor a fost departe de faza. Nu il acuz, dar putea sa fie ajutat de Nica. Ne-a dat corner cand ne-a fost, in loc sa dea un penalty, care se vedea de pe luna. Steaua e alta Steaua decat asta-toamna. Cu Dayro Moreno, Pepe si Mendoza, e altceva! Nu aveam voie sa pierdem in opinia mea, un egal era echitabil daca arbitrajul era corect", s-a plans Andone la conferinta de presa.

Intrebat reporterul Onlinesport.ro daca il suspecteaza pe Tudor sau Nica ca ar fi dezavantajat pe CFR, Andone a spus "Tudor e in afara oricarui dubiu. Pe Nica il suspectez. Unele faze au fost pe partea lui, printre care si unul dintre penaltyuri. E clar ca nu a vrut sa vada si nu a vrut sa dea. El trebuia sa ii semnaleze lui Tudor, avea un unghi foarte bun. Tudor nu avea cum sa vada, era departe".

Apoi, Andone a continuat si si-a criticat si jucatorii. "Ne-am propus sa inscriem repede, am reusit, si trebuia sa dam golul doi, dar ne-am dat autogol. Nici Culio nu este jucator cum era asta-toamna, care decidea meciul. Mai avem de lucru si cu Dorsin, care vine din Liga Campionilor. Sa stie, campionatul romanesc e sus, nu e acolo jos. Avansul de puncte ii face sa viseze. Campionatul se joaca acum, toata lumea spera", a spus Andone.

Tehnicianul lui CFR Cluj a comentat si viitorul meci cu Gloria Buzau. "Ne asteapta un meci cu Buzaul, foarte greu. Ne-am chinuit noi in tur cu ei, cand jucam foarte bine, dar acum...", a afirmat, enigmatic, Andone.

Onlinesport


Andone: 'Tudor e in afara oricarui dubiu. Pe Nica il suspectez'