FCSB

Iacob: "Kaiserslautern este un pas inainte"

Atacantul Stelei, Victoras Iacob, a plecat in Germania pentru a finaliza negocierile cu gruparea din liga a doua germana Kaiserslautern, cu care este foarte aproape sa semneze.
"Pentru mine nu a fost rau ceea ce mi s-a intimplat. Oarecum, am asteptat plecarea asta si sper sa fie de bun augur pentru mine. Inca nu m-am despartit de Steaua, urmeaza sa merg in Germania pentru a definitiva lucrurile. O sa ma intorc sa imi iau la revedere de la colegi. Consider ca aceast transfer va fi un pas inainte, nu m-am sfatuit cu colegii pentru ca decid singur pentru mine. Am fost "Jancker" cand eram mai copil, acum sunt doar Iacob. Sper ca ma voi descurca bine in Germania, am speram intotdeauna ca mi se va potrivi acest campionat", declarat Iacob la plecare.

Victoras Iacob s-a ferit sa comenteze declaratiile patronului Gigi Becali, care la un moment dat spunea ca pana si el joaca mai bine decat atacantul in varsta de 28 de ani. "Valoarea am aratat-o pe teren, acolo cred ca se vede valoarea unui fotbalist. Performantele pe care le-am avut la Steaua, semifinala de Cupa UEFA, Supercupa Romaniei si titlul, spun multe despre valoarea noastra. Nu are rost sa comentez declaratiile lui Gigi Becali. Sa speram ca si cu noii veniti Steaua va avea din nou performantele pe care le-a avut acum ceva timp", a adaugat Iacob.

Daca transferul se va realiza, Steaua va primi in schimbul sau 500.000 de euro, iar jucatorul va primi un salariu destul de bun, tot de 500.000 de euro anual.

Onlinesport


Iacob: "Kaiserslautern este un pas inainte"