FCSB

Rada: "Obiectivul meu e sa raman la Steaua"

Fundasul transferat in vara de la Rapid la Steaua, Ionut Rada, a declarat luni ca obiectivul sau principal pentru acest sezon este sa ramana in continuare in lotul formatiei din Ghencea si nu isi doreste pentru moment sa se transfere la o echipa din strainatate.
„In primul rand sa raman la echipa. Apoi, sa fiu sanatos, pentru ca de fiecare data cand este nevoie de mine sa dau tot ce pot. Si, bineinteles, sa castig titlul cu Steaua. Avand in vedere faptul ca am venit de putin timp si inca nu am realizat nimic deosebit, nu-mi doresc sa plec de la echipa. Vreau sa raman si sa dau tot ce e mai bun pentru ca echipa sa aiba rezultate”, a spus Rada pentru forumul fanilor stelisti.

Fotbalistul considera ca Steaua mai are sanse la titlu in ciuda faptului ca se afla la opt puncte in spatele liderului CFR Cluj. „Daca noi avem liniste la echipa, asa cum a avut si CFR Cluj sau alte echipe ce lupta pentru castigarea titlului, cred ca si daca diferenta era mai mare, tot aveam sanse. Normal ca inca speram la titlu. Mai sunt 15 meciuri de jucat si Clujul joaca meciurile directe cu principalele contracandidate in deplasare, cu exceptia Rapidului”, a afirmat fundasul de 25 de ani.

Despre criticile venite din partea patronului Gigi Becali, Rada a spus: „Daca veneam de la o echipa de provincie, asa cum am venit de la Craiova cand am ajuns la Rapid, poate ca cedam din punct de vedere psihic. Insa, venind tot de la o echipa cu pretentii, unde era foarte mult stres, am rezistat. Domnul Becali vrea sa scoata ce e mai bun de la jucatorii sai si de aceea face acele declaratii. Pot spune ca da, chiar m-au mobilizat acele declaratii. Eu am spus si atunci ca, daca doream liniste, mergeam la o echipa mica”.

In ciuda rezultatelor slabe inregistrata cu gruparea ros-albastra in prima parte a campionatului, Rada considera ca a facut un pas inainte transferandu-se aici. „O perioada extraordinar de frumoasa chiar daca rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor. Despre Steaua stiam si inainte ca este cel mai important club din tara si de aceea am facut si aceasta alegere. Pot spune ca sunt fericit aici si sper ca in scurt timp sa vina si trofeele”, a incheiat acesta.

In acest sezon al Ligii I, Ionut Rada a evoluat in 17 meciuri si a reusit sa marcheze un gol.

Onlinesport: Daniel Popescu


Rada: "Obiectivul meu e sa raman la Steaua"