FCSB

Suporterii ii cer lui Becali sa plece de la Steaua

Suporterii echipei Steaua, care au postat pe site-ul fcsteaua.ro, ii cer finantatorului Gigi Becali sa plece de la vicecampioana Romaniei, contestand totodata implicarea acestuia in alcatuirea formatiei de start din partida cu FC Sevilla si impunerea ca titular a mijlocasului Romeo Surdu.

"E simplu, vreau sa dispari, Gigi… Pentru ca altceva nu mai pot spera. Nu te vei schimba niciodata, mai mult, va fi din ce in ce mai rau. M-ai facut sa ma uit la un atat de important meci al Stelei ca la unul amical. Ai reusit sa-l indepartezi de iubirea pentru Steaua pe pustiul ce se extazia la fentele lui Marcel Raducanu, la suturile lui Dumitru si ale lui Iordanescu, la loviturile de cap ale lui Sames, pe tanarul care a simtit ca-i pica cerul in cap intr-o noapte de mai 1986, pe barbatul matur care, uneori, a pus Steaua inaintea familiei. Asta ai reusit, esti nefast, Gigi. Esti pecinginea ce s-a asternut peste noi, peste toti stelistii", se arata intr-un articol semnat de "Gica Chioru".

"militia" il compara pe Gigi Becali cu o ciuma, in timp ce "SteauaCareAFostNuCareEste", crede ca actuala echipa este facuta dupa chipul si asemanarea finantatorului stelist. "Un lucru e cert Steaua pentru mine nu mai exista... Ea a ramas doar in sufletul meu... Restul e dupa chipul si asemanarea retardatului schizofrenic si paranoic".

"vlad_cj" spera ca Becali sa plece de la Steaua dupa alegerile europarlamentare. "Eu totusi mai am o farama de speranta ca ciobanul va pleca...nu stiu de ce...pentru ca va fi dezamagit la urmatoarele alegeri... si care era scopul lui cand a venit la Steaua?! Sa aiba rezultate in cariera politica... si cum acum majoritatea lumii «se prinde» de ce fel de om este acest incult, poate isi va da seama si el ca nu mai are rost", a completat "vlad_cj".

Un alt suporter stelist, "Flo'o", spera ca la meciul cu Sevilla, programat la data de 7 noiembrie pe stadionul "Steaua", in cadrul etapei a IV-a a Ligii Campionilor, stadionul sa fie gol: "Doamne de ar fi stadionul gol la returul cu Sevilla... dar gol... nici o mie sa nu fie.... sa fie decat el cu nepotii in loja... insa se gasesc din pacate zece mii de cetateni sa se duca sa-l vada pe Jiji (n.r.- Gigi Becali). Nu mai suport sa vad cum joaca descultii astia... Se lauda ca are sute de milioane si el nu ia trei-patru jucatori de mare valoare, cica cer salarii mari. Pai pleaca de la echipa daca nu o poti sustine financiar. Pe Thereau, Elton de ce i-a dat?? Il eclipsau pe finul, erau mult mai buni decat el. Nu o sa mai vada Steaua jucator precum Thereau multi ani de aici incolo".

"30deANIdeSTEAUA" il acuza pe Becali de ignorarea centrului de copii si juniori. "Trebuia sa stam acasa, nu sa ne facem de rusine prin Liga Campionilor. Se mai vede ca Jiji stie una si buna: daca ia aproximativ 10 milioane de euro din Liga si cumpara sau vinde jucatori de vreo 5 milioane de euro, iese in castig. Cine mai crede ca acestui cioban prost (pentru ca sunt si ciobani inteligenti) ii pasa de viitorul Stelei cand juniorii joaca pe asfalt?, a adaugat "30deANIdeSTEAUA".

"jarhead" considera ca doar doi jucatori s-au ridicat la nivelul Stelei, Goian si Zapata. "«Telemea imparat» s-a simtit ca un gandac! Binecuvantata revelatie! Regasirea conditiei de supuratie a unei societati bolnave - asta da satisfactie! Ramai asa libarca mizerabila, pastreaza starea asta de perplexitate tampa, conserva imaginea asta: un gandac la Sevilla. Jenant! Steaua a aratat ca o echipa de amatori luata la misto de adevarati meseriasi! Sevilla a facut antrenament cu public cu Steaua! Mizerabil - iata rezultatul muncii depuse cu sarg de «telemea imparat». In seara asta am avut doar doi fotbalisti pe teren: Zapata si Goian! Cum dracu sa faci egal cu Sevilla in 2?!?".

"AdrianUltras25" a scris ca Steaua a devenit FC Becali. "De ce l-ai luat Doamne pe Puerta cand berbecalii nu merita nici macar sa vada lumea asta. E gata treaba, Steaua nu mai e Steaua a ajuns FC Becali. Steaua a murit odata cu plecarea lui Protasov", a postat "AdrianUltras25".

"DaJACKAL" se intreaba cum ar fi aratat meciul cu Sevilla cu Ochirosii, Elton si Thereau in teren, iar cu Becali la ospiciu, in timp ce "ros-albastru4ever" crede ca Zapata este cel mai bun portar al Stelei din ultimii 15 ani si ca acesta ar merita o statuie."E extraordinar, fenomenal, pacat ca nu are colegi care sa-l mai ajute putin si pe el si un patron care sa aiba un comportament decent", a notat "ros-albastru4ever".

Sunt insa si suporteri sunt de parere ca Becali ar trebui sa ramana la Steaua, insa fara a se mai implica in pregatirea meciurilor. "SnoWmaN" nu si-ar dori ca Becali sa plece de la Steaua deoarece are bani. "Fratilor, eu nu mi-as dori sa plece ciobanul de la echipa, dintr-un singur motiv: are bani multi si poate cumpara jucatori valorosi. Nu trebuie sa plece, trebuie sa inteleaga ca nu se pricepe deloc la fotbal si ca nu are rost sa se bage peste antrenor. El a facut multe lucruri bune la Steaua, dar este adevarat ca a facut mult mai multe rele. Se poate remedia altfel situatia, nu prin plecarea lui. Ar trebui sa taca, sa dea bani pe jucatori si apoi sa vedem rezultatele", a mentionat "SnoWmaN".

"reina" il considera pe Gigi Becali un om bun si nu crede ca face rau echipei. "Cred ca dramatizati ca de obicei! Si echipe mai puternice iau bataie, dar asa suntem noi, trebuie sa gasim tapul ispasitor pentru ca ne lasam manipulati de presa. Terminati cu prostiile si sustineti echipa si la bine si la rau. Cand era Paunescu si l-a dat afara pe Lacatus nu mai faceati asa urat. Profitati de faptul ca Jiji este om bun si una peste alta vrea binele echipei si implicit binele lui! Nu cred ca face rau echipei. Cred ca infrangerea asta este tot spre binele Stelei, vor vedea realitatea si vor remedia ce e gresit. La Steaua sunt oameni ambitiosi care vor aduce si rezultate", a subliniat "reina".

Echipa Steaua Bucuresti a pierdut, marti, in deplasare, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul cu FC Sevilla si a inregistrat a treia infrangere din tot atatea partide in grupa H a Ligii Campionilor.

Mediafax



Suporterii ii cer lui Becali sa plece de la Steaua