FCSB

Laurentiu Rosu va comenta meciul FC Sevilla-Steaua pentru o televiziune din Huelva

Internationalul roman Laurentiu Rosu a declarat marti ca nu va fi prezent pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan la meciul Sevilla-Steaua, pentru ca va comenta evolutia ros-albastrilor pentru o televiziune din Huelva, transmite trimisul NewsIn.


"Imi pare rau ca nu voi ajunge la meci, dar sunt invitat la o televiziune din Huelva pentru a comenta jocul Stelei din partida cu FC Sevilla. As fi vrut sa vad meciul si sa fiu alaturi de baieti. Au o sansa importanta sa scoata un rezultat bun. Sevilla nu trece printr-o perioada buna, iar Steaua ar putea profita de acest lucru. Un rezultat bun contra lui FC Sevilla ar putea mentine Steaua cu sanse de calificare", a declarat, agentiei NewsIn, Laurentiu Rosu.

Referitor la starea sa de sanatate, fotbalistul a spus ca si-a reluat antrenamentele: "Am inceput de o saptamana antrenamentele si sper ca in doua saptamani sa fiu apt de joc. In aceasta perioada de pauza am pierdut din masa musculara si va trebui sa recuperez. Astept sa joc din nou pentru ca aceasta accidentare m-a tinut departe de gazon si mi-e dor de fotbal".

Laurentiu Rosu, care va implini 32 de ani la 26 octombrie, s-a accidentat in vara acestui an si a suferit o operatie la genunchiul drept.

Partida Sevilla-Steaua, din Grupa H a Ligii Campionilor, va avea loc marti, de la ora 21:45, si va fi transmisa de ProTV. Dupa doua meciuri jucate in grupa, Steaua este pe ultimul loc, cu niciun punct acumulat.

NewsIn



Laurentiu Rosu va comenta meciul FC Sevilla-Steaua pentru o televiziune din Huelva