FCSB

Steaua a ajuns la Sevilla

Componentii echipei Steaua au ajuns, duminica dupa-amiaza, in Spania, unde vor intalni, la 23 octombrie, formatia FC Sevilla, intr-un meci din grupa H a Ligii Campionilor, "ros-albastrii" fiind asteptati la aeroport de un singur suporter, care a solicitat autografe, transmite trimisul MEDIAFAX.

Avionul Stelei a aterizat pe aeroportul din Sevilla la ora locala 14.35 (15.35, ora Romaniei), dupa ce a facut o escala in Italia, la Alegro.

Delegatia "ros-abastrilor" a fost asteptata la aeroport de antrenorul de portari Andrei Speriatu si de Cristian Bivolaru. Stelistii, imbracati in costume de prezentare, au sosit la Sevilla intr-un anonimat cvasitotal, niciun jurnalist spaniol nefiind prezent la aeroport. De asemenea, un singur suporter stelist, stabilit in Spania, i-a intampinat pe fotbalistii antrenati de Massimo Pedrazzini, carora le-a solicitat autografe.

Steaua va intalni FC Sevilla, marti, la ora 21.45, in deplasare, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor, intr-un meci ce va fi transmis in direct de Pro TV.

Mediafax



Steaua a ajuns la Sevilla