FCSB

Continua campania anti-Becali. MM a anuntat din timp ca va pleca

Unul dintre membrii fondatori ai Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS), Tiberiu Florea, a declarat, luni, pentru NewsIn, ca fanii vor continua sa imprastie prin facultati manifeste impotriva patronului Stelei, Gigi Becali, fiind nemultumiti de ultimele declaratii ale acestuia.
"Nu putem tolera la infinit aparitia unor personaje dubioase in fotbal, si nu ma refer numai la domnul Becali. In privinta patronului Stelei, suntem socati si, de asemenea, ingrijorati de gestul acestuia de a-si pune fularul lui Dinamo, cat si de declaratia ca va inchide portile pentru suporteri. Nu consideram ca este stelist si stim ca Steaua este pentru el o afacere. Vom continua sa impartim manifeste prin facultati si regretam ca nu vom mai avea meciuri cu portile deschise in Bucuresti, pentru a ne putea exprima nemultumirea", a declarat, luni, pentru NewsIn, unul dintre membri fondatori ai AISS, Tiberiu Florea.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a purtat la gat un fular al echipei Dinamo, la partida pe care echipa lui Rednic acestia au disputat-o pe propriul teren cu CFR Cluj, scor 1-0, Steaua ajungand pe locul doi in urma infrangerii ardelenilor.

Galeria Stelei a protestat fata de acest gest al lui Becali, la partida Steaua-Ceahlaul, scor 2-0, si i-au cerut patronului sa plece din Ghencea. Dupa meci, fanii s-au strans in zona parcarii de la tribuna oficiala pentru a-si continua protestul, iar in timpul protestului, fostul lider al Armatei Ultra, Jean Pavel, a fost batut de jandarmi, pentru ca se apropiase de masina lui Becali.

Dupa acel meci, Becali a spus ca nu va mai pune in vanzare abonamente si va scumpi biletele la peluze, tribuna I si a II-a, iar daca problemele vor continua, va inchide portile la partidele din Liga I. La meciul cu FC National, de duminica, castigat de ros-albastri cu 3-0, AISS a imprastiat manifeste prin care cerea ca suporterii sa se uneasca pentru eliminarea personajelor dubioase din fotbal, printre care si patronul Stelei, Gigi Becali, care a fost din nou huiduit de galerie pe parcursul meciului.

Florea a mai precizat ca plecarea lui Mihai Stoica de la Steaua a dus la comportamentul lui Gigi Becali din ultima perioada: "Meme era singurul care il mai putea tine in frau pe Becali. Ne-a spus ca va pleca de la Steaua cu o saptamana inainte sa se anunte oficial si de asta ne-a amuzat cand Becali a spus ca el l-a dat afara. Nu ne-a spus nici noua care sunt motivele, dar a lasat sa se inteleaga ca nu mai putea face nimic in conditiile dictaturii care era impusa la echipa".

Mihai Stoica a anuntat pe 29 aprilie ca nu mai este managerul general al Stelei, dupa anumite divergente cu patronul echipei, Gigi Becali, pe care insa nu le-a detaliat. Mihai Stoica a sustinut ca el si-a dat demisia, in timp ce Becali a spus ca el l-a demis.

AISS pregateste si o sarbatoare pentru implinirea a 60 de ani de la infiintarea clubului din Bulevardul Ghencea: "Pe data de 7 iunie vom pregati o sarbatoare cu ocazia implinirii a 60 de ani de la infiintare, mai ales in conditiile in care nimeni nu va face nimic pentru acest eveniment. Noi avem ce sarbatori, nu ca altii incendierea de peluze, si tocmai din acest motiv trebuie sa organizam un astfel de eveniment".

Clubul Sportiv al Armatei a fost infiintat la 7 iunie 1947. Fanii dinamovisti au sarbatorit pe data de 10 mai, un deceniu de la incendierea unei peluze a stadionului Steaua, la o partida Steaua-Dinamo, scor 3-1.

NewsIn


Continua campania anti-Becali. MM a anuntat din timp ca va pleca