FCSB

MM s-a jucat cu demisia si s-a ars

Fostul manager general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, marti, pentru TV Sport, ca regreta faptul ca s-a jucat "de-a demisia" si ca nu se astepta ca aceasta sa-i fie acceptata fara retinere de catre principalul finantator al gruparii din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.
"Imi pare rau ca am plecat, pentru ca eu m-am tot jucat cu demisia, credeam ca o sa trag un semnal de alarma si nu ma asteptam sa-mi fie acceptata. Dar mi-a fost acceptata fara retinere. Totusi, nu-mi place modul cum a fost prezentata situatia. Vad ca s-a spus ca am facut o greseala si am fost indepartat. Sustin cu tarie ca am plecat pentru ca am vrut sa plec de la Steaua. Nu am sa divulg motivele, insa atunci cand se vor linisti apele, cand Steaua va fi locul pe locul doi, am sa explic ceea ce spus domnul Gigi Becali, cu documente", a spus Stoica.

Fostul oficiali stelist a explicat ca "greseala" care i se imputa de catre Gigi Becali a fost de fapt o divergenta de opinii. "A fost o divergenta de opinii intre proiectul pe care il aveam eu in minte si l-am pus in practica pentru a dezvolta acest club si proiectul pe care il are Gigi Becali si care se pare ca da roade. Dar, voi reveni cand voi considera de cuviinta, cu documente. Admit ca era cu totul altceva decat ar fi vrut domnul Becali sa fie, dar in niciun caz Stoica nu a inselat pe nimeni. Gigi Becali spune adevarul cand spune ca a fost o greseala, dar greseala este in acceptiunea lui. Din punctul meu de vedere nu pot spune ca am gresit", a spus Mihai Stoica, care a admis, insa, ca in acte, plecarea sa la de Steaua apare ca o demitere.
 



MM s-a jucat cu demisia si s-a ars